מבזקים
אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל הטעם המקומי מגיע לפתח תקווה: שוק איכרים חדש נפתח קריית מלאכי: המשטרה פשטה על מסיבת טבע בלתי חוקית ירושלים מתחדשת: התוכנית שתשנה את מתחם בית הנוער העברי גלי וזיוי ברמן עלו על החול באשקלון – ואז הגיע רגע הענקת גביע האליפות כמה המדינה מעריכה את הנכס שלכם? השומות יוצאות בערד, דימונה, תל אביב ורחובות אור יהודה משקיעה – ועכשיו גם קוצרת: 3 מוסדות בעיר זכו בהצטיינות ארצית 78 שנה אחרי שטבעה מול תל אביב: האלטלנה אותרה בשלמותה בעומק 503 מטר

גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער

על רקע המציאות הביטחונית המורכבת והמעברים התכופים בין שגרה לחירום, יצאה השבוע לדרך באופקים תוכנית חדשה המשלבת גלישה בים לצד סדנאות לחיזוק החוסן האישי והתמודדות עם אתגרי התקופה.

על רקע המציאות הביטחונית המורכבת והמעברים התכופים בין שגרה לחירום, יצאה השבוע לדרך באופקים תוכנית חדשה המשלבת גלישה בים לצד סדנאות לחיזוק החוסן האישי והתמודדות עם אתגרי התקופה.

התוכנית מיועדת לבני ובנות נוער מהעיר, ומטרתה להעניק כלים מעשיים להתמודדות עם לחץ, חיזוק תחושת המסוגלות האישית ופיתוח כישורי התמודדות במצבי משבר. במסגרת הפעילות לומדים המשתתפים להתמודד עם אתגרים, להתמיד גם ברגעים מורכבים, לחזק את הביטחון העצמי וליצור קשרים חברתיים משמעותיים עם בני נוער נוספים.

השבוע יצאו לדרך שתי קבוצות ראשונות המשתתפות בפעילות במרכז “הגל שלי” באשקלון, המפעיל תוכניות גלישה טיפוליות וחינוכיות ברחבי הארץ.

התוכנית מתקיימת בשיתוף פעולה בין מרכז החוסן העירוני, הקואליציה הישראלית לטראומה, משרד הבריאות, מינהל החינוך העירוני, מחלקת חברה ונוער וקרן רש”י, ומהווה חלק ממערך רחב של פעילויות חוסן והעצמה שמובילה עיריית אופקים לאורך השנה.

בעירייה מציינים כי לצד הפעילות החווייתית, מרכז החוסן העירוני ממשיך להעניק מענה מקצועי לבני נוער, יחידים ומשפחות הזקוקים לליווי וסיוע, כחלק ממאמץ מתמשך לחיזוק החוסן הקהילתי בעיר.

◼️ חדשות אופקים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אופקים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן