מבזקים
פלמחים: זיהום ים חמור נמנע ברגע האחרון ירושלים: מותה של הצעירה הוביל ל – 6 אישומים בפרשת סמים בן גוריון הזהיר כבר ב – 1956: גם ניצחון עלול להטעות אשדוד נערכת לחגיגות עצמאות בעוצמה מלאה במקום חזרות לטקס המשואות – הוא בחר בחיפושים אחר הנעדר בנתניה בית שמש: רגע של שקט וזיכרון במקום הפגיעה קריית גת: פועל נפגע מכלי הנדסי ופונה במצב קשה ראשון לציון: הימורים בערב יום השואה – והמקום נסגר השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים?

גם העיר לוד תחגוג עצמאות 76 ללא זיקוקין וברוח התקופה 

עיריית לוד תשתדל לעשות את החגיגות צנועות יותר מכל שנה אחרת ובהן אף יוזכרו הגיבורים שנפלו והחטופים

עיריית לוד: ההחלטה באה על רקע המצב הבטחוני והמלחמה המתמשכת והתחשבות בנפגעי פוסט טראומה. אירועי יום העצמאות יתקיימו ברוח התקופה, בהצדעה לצה"ל ולכוחות הביטחון וההצלה

השבוע חשף ראש העיר לוד – עו"ד יאיר רביבו בפני הציבור, את החלטתו לקיים את אירועי יום העצמאות 2024 כסדרם, זאת לאחר ששוחח עם תושבים רבים, בהם המשפחות השכולות וקיבל מהם את החיזוק והתמיכה לערוך את האירועים כמידי שנה, גם בימים אלו.

עוד חשף ראש העיר, כי "אירועי הזיכרון יהיו בסימן האסון הנורא של שמחת תורה, אך ממנו נצא מאוחדים ומלוכדים לחגוג את עצמאות מדינתנו, שבלעדי מדינת ישראל חזקה ואיתנה לא היינו שורדים את האסון הנורא, כשם שבלעדי הנופלים והנופלות לא היינו יכולים כלל לחגוג".

רביבו ציין כי עיריית לוד תשתדל לעשות את החגיגות צנועות יותר מכל שנה אחרת ובהן אף יוזכרו הגיבורים שנפלו והחטופים שבע"ה עד יום עצמאות ישובו אלינו. לצד זאת הוא הודיע, כי  "מתוך התחשבות בפוסט טראומטיים, החלטנו לבטל השנה את הזיקוקין ובמקומם לעשות מופע רחפנים מלייזר, שיהיה מרהיב לא פחות ובעיקר שקט".

מעיריית לוד נמסר כי ההחלטה לקיים חגיגות ללא זיקוקין, באה על רקע המצב הבטחוני והמלחמה המתמשכת והתחשבות בנפגעי פוסט טראומה. עוד נמסר כי אירועי יום העצמאות יתקיימו ברוח התקופה, בהצדעה לצה"ל ולכוחות הביטחון וההצלה, לבני המשפחות השכולות, לפצועים ולחטופים, בתפילה לרפואת הפצועים ולהשבת כל החטופים, ולתפארת מדינה ישראל.

 

◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן