מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון נגד תושב בת ים, בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון חיפושים נרחבים אחר נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית

דימונה: תושב העיר נעצר בחשד לתקיפת שכן ושוטר – מעצרו הוארך

בבית משפט השלום בבאר שבע נערך השבוע דיון בבקשת משטרת דימונה להאריך את מעצרו של יוסף ז’וזף זרביב, בן 49, החשוד בעבירות של תקיפת שוטר ועוד

בבית משפט השלום בבאר שבע נערך השבוע דיון בבקשת משטרת דימונה להאריך את מעצרו של יוסף ז’וזף זרביב, בן 49, תושב דימונה, החשוד בעבירות של תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, תקיפה הגורמת חבלה ממשית והיזק לרכוש במזיד.

מהבקשה שהוגשה על ידי המשטרה עולה כי בליל האירוע התקשר זרביב בעצמו למוקד 100 ודיווח כי שכניו מאיימים עליו, אך לאחר מכן ניתק את השיחה ולא שיתף פעולה עם המוקדנית. עם הגעת השוטרים למקום, מסרו שכנים כי הוא דופק בחוזקה על דלתות הבתים, שופך שמן על המדרגות, מציק, מקלל וצועק ללא סיבה. אחת השכנות טענה כי בערב ראש השנה תקף זרביב את בנה וגרם לו חבלות, וצירפה תמונות של הפציעות.

נציגת המשטרה ציינה בדיון כי בעת שהותו של זרביב בתא המעצר הוא השתולל, קילל, ירק על החוקרת ואף גרם נזק לתא. בשל כך לא ניתן היה לגבות ממנו חקירה מסודרת.

במהלך הדיון טען סנגורו של החשוד כי מדובר באירועים ישנים, וכי דווקא זרביב היה הראשון שהתקשר למשטרה לדווח על איומים נגדו. לדבריו, "המשיב נעצר בבוקר, ועד הערב טרם נגבתה ממנו גרסה – אין כל הצדקה לכך."

השופטת שוש שטרית קבעה בהחלטתה כי קיים חשד סביר נגד החשוד, וציינה כי מחומר הראיות עולה שזרביב “מטריד את שכניו באופן יומיומי, דופק על דלתות הבתים, שופך שמן על המדרגות, וגרם חבלות של ממש לשכנו בערב ראש השנה.” עוד הוסיפה כי “נראה שמדובר באדם שמטיל פחד על סביבתו, ויש לבחון את כשירותו למעצר.”

בסיום הדיון הורתה השופטת על הארכת מעצרו.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן