מבזקים
ממחר חובה להדליק אורות גם בשמש: הפרט שנהגים רבים עלולים לפספס עשן ורכבי כיבוי בשכונת עיר היין באשקלון: מה צפוי לקרות מחר ברחוב שירת היין? שבוע של חסימות ברחובות: אלה הכבישים שייסגרו ממחר, ובאילו רחובות ייגררו רכבים רוכב אופניים נהרג מפגיעת רכב סמוך לפלמחים: הנהג נחקר במשטרה גבר נורה למוות בתל שבע: המשטרה חושדת בסכסוך פלילי בין משפחות תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון

דירת 4 חדרים ברחובות נמכרה ב-3.42 מיליון שקלים

מחירי הנדל"ן בצפון רחובות ממשיכים לעלות: פרויקט "גלוסקין 23" של ONCE אסף נחשוני שובר שיאים. דירת 4 חדרים נמכרה במחיר חסר תקדים של 3.42 מיליון ש"ח, המשקף למעלה מ-34,000 ש"ח למ"ר – הרבה מעל הממוצע בשכונה.

בעוד שוק הדיור בישראל מתאפיין בתנודתיות, בצפון רחובות, ובמיוחד ברחובות הסמוכים למכון ויצמן למדע ומוקדי הבילוי המרכזיים בעיר, המחירים ממשיכים לטפס. חברת ONCE אסף נחשוני, המתמחה בייזום ובניית פרויקטים ייחודיים ובנייני בוטיק באזור המרכז ובצפון רחובות, מדווחת על עסקה יוצאת דופן: דירת 4 חדרים בפרויקט "גלוסקין 23", המשתרעת על שטח של 100 מ"ר עם מרפסת של 12 מ"ר, נמכרה במחיר של 3.42 מיליון ש"ח – שיא של כל הזמנים בעיר לדירת 4 חדרים.

מנתוני אתר מדל"ן עולה כי המחיר הממוצע למ"ר בשנה האחרונה בצפון רחובות עומד על 27,000 ש"ח, כאשר מדובר בדירות מיד ראשונה ושנייה. עם זאת, מחירי הדירות בפרויקטים חדשים של בנייני בוטיק עם עיצוב אדריכלי חדשני ומפרט טכני עשיר עולים משמעותית, כפי שניתן לראות בפרויקט "גלוסקין 23".

מתוך 16 יחידות דיור בפרויקט "גלוסקין 23" הנמצא בבנייה, נותרה דירה אחת בלבד למכירה: מיני פנטהאוז יוקרתי עם 4 חדרים, 115 מ"ר בנוי ומרפסת ענקית של 40 מ"ר, המוצע למכירה ב-4.3 מיליון ש"ח.

מנכ"ל ובעלי ONCE אסף נחשוני, מסר:

"שכונת צפון העיר רחובות היא אחת מהשכונות המבוקשות ביותר בעיר, עם אוכלוסייה איכותית, רחובות ותיקים, איכותיים ומוצלים. הקרבה למכון ויצמן, הפקולטה לחקלאות, תחנת הרכבת ומוקדי התרבות והבילוי בעיר מעניקים לה יתרונות משמעותיים.

אנו רואים ביקוש גובר לפרויקטים בסטנדרט בנייה גבוה כמו "גלוסקין 23", שמתאפיינים באיכות בנייה בלתי מתפשרת, רמת גימור גבוהה וחשיבה אדריכלית מתקדמת. בהתאם לכך, מחירי הנדל"ן בצפון רחובות מטפסים בהתמדה, והעסקאות האחרונות משקפות זאת".

 

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות כלכלה, נדל"ן הייטק ועסקים בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן