מבזקים
אחרי כחודשיים: מלי וליאל יהלומי שבו לישראל לא רק לשמוע: מכשירי השמיעה החדשים שמלווים ילדים בשגרה תאונה קטלנית סמוך לעומר: גבר כבן 30 נהרג, אדם נוסף נפצע בינוני מניר עוז ללב פריז: שביל על שם שירי, אריאל וכפיר ביבס נחנך בעיר אשדוד: בן 3 שרכב על קורקינט נפצע בינוני מפגיעת רכב ירושלים: בניין מגורים מאוכלס בן 5 קומות נהרס בשכונת א־טור מודיעין זוכרת דרך האמנות: תערוכת 7 באוקטובר מוצגת בעיר עד יום שישי ראש העין זוכרת: מקברי הנופלים ועד ריצה של 7.10 ק"מ ברחבי העיר באר שבע: אזעקה הופעלה בשוגג מבסיס צבאי באזור – אין אירוע חריג בעיר בנסיעה הראשונה באמבולנס לזכר בנו שנרצח ב-7 באוקטובר: חובש מד"א יילד תינוק בת 44 נפצעה בתאונה בכביש 431 סמוך לרמלה פחות המתנה, יותר חיבור לרכבת: השינויים הצפויים בתחבורה הציבורית במודיעין שבע שנות מאסר על גניבת ציוד מהנובה: "ניצל ביודעין את שעת המשבר" "סירבה לקיים עמו קשר רומנטי": מאסר עולם ברצח ילנה גרנברג מרחובות המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלמה חדד בן ה – 64 מחולון רוכב אופנוע בן 26 נפצע קשה סמוך למחלף אולגה יבנה מזרח מקבלת זהות: "נאות גולדה" ו"נאות קציר" בדרך לרובע החדש אשדוד: תלמידי "שחקים" הפכו את סיפורי הנופלים למיזמים שייצאו לפועל בקהילה אשקלון: מקרה שלישי בתוך שלושה ימים – בן 68 אותר בביתו מספר ימים לאחר מותו ירושלים במוקד אירועי 7 באוקטובר: יותר מ – 1,000 מנהיגים נוצרים מ – 117 מדינות הגיעו לתמוך בישראל

דניאל בן עטר, מנכ"ל משותף של אינטל ישראל, זכה בפרס התעשייה 2023/2024

דניאל בן עטר זכה בפרס התעשייה לשנת 2023/2024 בטקס של התאחדות התעשיינים על הישגים פורצי דרך. בן עטר מקדיש את הפרס למשפחות שנפגעו באירועי אוקטובר, למשפחתו ולעובדי אינטל

דניאל בן עטר, סגן נשיא תאגידי באינטל העולמית, מנכ"ל ארגון הייצור העולמי של אינטל ומנכ"ל משותף אינטל ישראל, זכה בפרס התעשייה לשנת 2023/2024. בן עטר בחר להזמין לטקס המרגש את ריקרדה לוק, אמה של שני לוק ז"ל, שנרצחה ב-7 באוקטובר ועובדת באינטל, ואת יוסי מגידיש, עובד בחברה קבלנית באינטל, שבתו אורי מגידיש חולצה במבצע הירואי על ידי צה"ל.

כשהוא חנוק מדמעות של אושר אמר בן עטר: "שמחתי מאוד והתרגשתי בשביל כל העובדים והעובדות היקרים שלנו. מבחינתי זה פרס ההוקרה שלהם. אנחנו מגיעים להישגים פורצי דרך לאורך שנים בזכות האנשים המיוחדים שלנו, המחויבות שלהם להצלחה והאמונה שלהם שהעשייה היומיומית שלנו היא חלק מהיסטוריה מדהימה ומשמעותית לדרום, לישראל ולאינטל."

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, בירך את הזוכים ואמר: "זכיתם בהוקרה מיוחדת ומכובדת על היותכם אלו הצועדים בראש המחנה, המובילים את פיתוחה של התעשייה ומבטיחים במו ידיהם את עתידה."

לצד בן עטר, זכו בפרס התעשייה: אורנה שטנצלר, טל קאופמן, יצחק בז'ארנו, נתן להב ופייר נעמה. בפרס מפעל החיים זכו: אבנר ספקטור, גיורא אקרשטיין, דוד צור, דן אלמן, יהודית ריכטר ורמזי גבאי.

הזוכים נבחרו על ידי חבר שופטים בראשות התעשיין דן פרופר, על פי הישגיהם לאורך השנים ויכולתם להוביל את התעשייה הישראלית להישגים יוצאי דופן.

האירוע התקיים בנוכחות למעלה מ-30 שגרירים מרחבי העולם, שהגיעו לתמוך בישראל ובקהילה העסקית שלה.

אודות דניאל בן עטר:

דניאל בן עטר, סגן נשיא תאגידי המנהל את מפעלי הייצור של אינטל בעולם ומנכ"ל משותף של אינטל ישראל, החל את דרכו באינטל בשנת 1993 כסטודנט לפיסיקה ומתמטיקה, והתקדם בשורה של תפקידים הנדסיים וטכנולוגים בכירים עד ניהול המפעל בקרית גת ומישם לתפקידו הנוכחי, ניהול מפעלי הייצור בעולם.

ההישג הגדול ביותר שלו, לדבריו, הוא הקמת המפעל החדש של אינטל בקריית גת, הנמצא כעת בשלבי הקמה. בן עטר מדגיש את חשיבות שילוב אוכלוסיות מגוונות בתעשייה, ומוביל פרויקטים כמו "אופק דרום" לשילוב עובדים ללא רקע טכנולוגי קודם לצד מהנדסים ומהנדסות טכנולוגיים, מסטרנטים ודוקטורים. המוטו שלו לחיים הוא "להביא את הזהב הביתה" – לעורר השראה, להאמין שהכל אפשרי ולהוביל צוות למצוינות טכנולוגית, תוך דאגה לרווחת העובדים ותרומה משמעותית לקהילה.

 

◼️ לקבוצת חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – כלכלה, נדל”ן הייטק ועסקיםלחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות אינטל

דילוג לתוכן