מבזקים
הרצליה: בלי הצהרת ניגוד עניינים – חברי מועצה לא יוכלו לשבת בוועדות העירייה יבנה והרצליה בחזית ה – AI: תלמידי ישראל חזרו מקזחסטן עם מדליית ארד ושני ציונים לשבח שליטה הושגה על השריפה שפרצה במסעדת THE TREE באשקלון – המשטרה חוקרת חשד להצתה ניסיון חיסול נוסף הלילה באשדוד – שלושה חשודים נעצרו חודש לאחר שנפתחה: THE TREE באשקלון נשרפה; גם מסעדת הנשיא נפגעה ירושלים: הפרת סדר באזור בר אילן – המשטרה פועלת במקום בן 15 נפצע בתאונה בבני ברק היסטוריה ברחובות: מועדון כדורגל עירוני חדש יקום בעיר – ויתחיל בליגה א' עימות בגבעת שמואל: בני עקיבא טוענת לעצירת תקציבים ולביטול הסכם ההפעלה של הישיבה תל אביב-יפו: הצעירים יבחרו את "מנהיג המדינה" בפסטיבל דמוקרטי יוצא דופן מיטל דראי נבחרה לנהל את בית הספר היסודי כצנלסון בגבעתיים נעה בת ה־12 מאשדוד נאבקת בסרטן: משפחתה מגייסת כספים לטיפול בחו״ל מודיעין: 1,700 תושבים הגיעו למופע המחווה לבי ג'יז – והקיץ רק מתחמם בת 13, 280 אלף עוקבים באינסטגרם – והערב אשדוד נעצרה: מי את אביגיל וייסמן? חגיגת גיימינג: טורניר פלייסטיישן לנוער וצעירים; הפרסים: קונסולת פלייסטיישן, אפל ווטש ואוזניות יוקרתיות תאונת אופנוע באילת: בת 42 נפצעה במהלך בילוי משפחתי ופונתה ליוספטל בתוך זמן קצר בירושלים: גבר ואישה כבני 70 אותרו ללא רוח חיים בשתי דירות בעיר משאית התהפכה בכביש 31 סמוך לצומת להבים: בן 58 נפצע קשה גוש עציון מתרחב עד ים המלח: יישוב חדש יוקם בלב מדבר יהודה שני קטינים נעצרו בקריית גת בחשד לתקיפת תושב העיר בן 64

דני בסן וילדי 'גדולים מהחיים' בביצוע חדש ומרגש 

במסגרת הקמפיין לגיוס תרומות הוקלט השיר "יש לך אותי" עם הזמר דני בסן כדי להעלות מודעות לסרטן בקרב ילדים וצעירים. מחלת הסרטן עדיין כאן ומאיימת על אלפי ילדים, עם 500 ילדים מאובחנים חדשים בכל שנה.

במסגרת אירועי יום המודעות לסרטן הבינלאומי עמותת 'גדולים מהחיים', העמותה הגדולה בישראל לילדים חולי סרטן, יצאה בקמפיין גיוס תרומות.

במסגרת הקמפיין הוקלט השיר "יש לך אותי" עם הזמר דני בסן כדי להעלות מודעות לסרטן בקרב ילדים וצעירים, כדי להזכיר שגם עכשיו, בתקופת המלחמה, מחלת הסרטן עדיין כאן ומאיימת על אלפי ילדים, עם 500 ילדים מאובחנים חדשים בכל שנה.

לצידו של דני בסן הצטרפו בשירה ילדי וילדות העמותה: ע׳נא אבו עסלה, רוני אנתין, אביתר זרקא, אן חן אבקסיס, נועה צרמן, אוראל פלומבה והלל כהן.

השנה, ההתמודדות קשה במיוחד, כשבמשפחות רבות יש הורים מגוייסים למילואים, יש משפחות מפונות מבתיהן ויש משפחות לילדים חולי סרטן שעדיין מתמודדות באופן אישי עם הטראומות של ה-7.10, לצד המלחמה במחלה על חיי הילדים.

גם בחודשים הארוכים של המלחמה, ההתמודדות עם הסרטן לא עוצרת והמצב מכביד עליהם אפילו יותר מתמיד. כשמפחיד, מפחיד כפליים. כשקשה, קשה עוד יותר. לסרטן לא אכפת ממשפחות שפונו מבתיהן, או מהורים שיצאו למילואים. לסרטן לא משנה אם עסקים נסגרו ואם לילדים אין מסגרות.

גדולים מהחיים מלווה ותומכת בילדים חולי סרטן ובמשפחותיהם במטרה לשפר את איכות הטיפול הרפואי לו הם זוכים, לשפר את איכות חייהם ולדאוג לכל צורכיהם בתקופה המחלה ולאחריה.

העמותה דואגת בין היתר למימון תרופות עבור הילדים, טיפולים וציוד רפואי שאינם בסל הבריאות, בדיקות גנטיות והטסות לטיפולים מצילי חיים בחו"ל, תקנים במחלקות האונקולוגיות, מענה לילדי 'גן החלומות' (הגנים היחידים בעולם לילדים חולי סרטן שהקימה ומפעילה העמותה) ועוד.

לתרומות לחצו כאן.

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: הילה אייזינגר

דילוג לתוכן