מבזקים
המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה פטל מהחממה, קרואסון בקיבוץ וגבינה מבארי: סוכות בעוטף עזה מתחיל באדמה פיצה שנולדה בסלון, חומוס של אבא ובן ויין מול הגבעות: סוכות במודיעין מכבים רעות המסבחה שנולדה ממשפחה של טבחים, הבורקס של שש בבוקר והלחמנייה של אתי: סוכות בלוד דרך האוכל מאפייה מ – 1955, פלאפל על ויצמן וירקות ישר מהשדה: סוכות בכפר סבא של פעם והיום המעורב על הפלטה, הקובה על הפתילייה והרוגלך החם: סוכות בירושלים דרך חמישה טעמים שאי אפשר להעביר לעיר אחרת קוסקוס של אמא, בייגל מפיטסבורג וכרם בלב המדבר: סוכות בירוחם דרך האוכל שווארמה ותיקה, קונדיטוריה על שם סבתא ופודטראק של ילד מהעיר: סוכות ביהוד מונוסון ממפעל יין בן 1,500 שנה לג'חנון של שבת: סוכות ביבנה דרך הצלחת פלאפל מ – 1969, קובה שהפכה למפעל וקפה שנולד בתוך סיפור: סוכות בחולון דרך האוכל גלידה בת 60, קובה של בית ודגים על המים: סוכות בהרצליה בין סוקולוב לים הפלאפל משנות ה – 60, הקוסקוס והקפה מול המדבר: דימונה פותחת שולחן בסוכות ג'חנון, קפה ועיר שנולדה מצריפים: סוכות בגני תקווה דרך הצלחת מהפרדסים של פעם לבייקרי של היום: גן יבנה מגישה סוכות בטעם מקומי סוכות בגדרה: הבורקס שכולם מכירים, הפיצה הראשונה במושבה והקפה שנולד בגן ביל"ו סוכות בגבעתיים: הסביח שהמציא שפה, המאפייה של שלושה אחים והמסעדה שנולדה בשביל אמא "אתה רוצה דקירה?" ויכוח על הכלב הסתיים באגרוף ובאיום בסכין: כתב אישום נגד צעיר מקריית עקרון סוכות בגבעת שמואל: מהסביח של הצהריים עד הסושי בערב – והקינוח שמחזיר לשורשים הרומניים תושב רחובות נאשם: חזר לפיצוצייה באשקלון לאחר שהשוטרים עזבו ואיים על עובד "עד שאני אהרוג אותך"

דר רחוב מבאר שבע תקף קשיש באבן וכינה אותו "היטלר"

כתב האישום הוגש לבית המשפט המחוזי בבאר שבע בעבירות של חבלה בכוונה מחמירה  ותקיפת זקן

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי כתב אישום נגד דר רחוב (27) לאחר שתקף, באמצעות אבן, קשיש בשנות השמונים לחייו.

מכתב האישום שהגיש עו"ד ציון קינן מפרקליטות מחוז דרום עולה כי לאחרונה, בשעות הבוקר המוקדמות, יצא המתלונן לכיוון כספומט הקרוב לביתו בבאר שבע.

בהגיעו לכספומט, החל הנאשם עבדיה אדיניאייב ללכת אחריו ולקרוא לעברו קריאות נאצה, בין היתר, כינה אותו "היטלר". בשלב מסוים זרק המתלונן אבן לכיוונו של אדיניאייב.

בתגובה לכך, החל אדיניאייב לזרוק אבנים לעבר ראשו ובפלג גופו העליון של המתלונן.  בהמשך לכך, הרים אדיניאייב עציץ אשר היה מונח בסמוך אליו והשליך אותו על גופו של המתלונן.

כאשר המתלונן ניסה להתרחק מהמקום הטיח אדיניאייב אבן בראשו של המתלונן. אז קרס המתלונן ארצה.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים שהוגשה במקביל ציין עו"ד קינן: " המשיב תקף את המתלונן, אדם קשיש יליד 1940 ללא כל סיבה, באמצעות אבן, המשיב פסק ממעשיו רק לאחר שהשכן יצא מביתו וגרם לו לברוח."

כתוצאה מהאירוע אושפז המתלונן למספר ימים בבית החולים.

לאדיניאייב יוחסו עבירות של חבלה בכוונה מחמירה  ותקיפת זקן.

 

◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: freepik

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן