מבזקים
בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי, שהקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך

הבוקר: מבצע להסרת מדבקות פיראטיות

כחלק ממדיניות עירונית כוללת להגברת פעולות הניקיון בעיר ושמירה על חזות העיר, בוצעה הבוקר פעילות משותפת לאגף חזות העיר ואגף תנועה, שילוט, פיקוח ושיטור עירוני. מודעות רבות שהודבקו באופן לא חוקי על גבי קיר אקוסטי בכניסה הצפונית לעיר -הוסרו, ולאחר מכן בוצעו פעולות ניקיון באמצעות ניידת שטיפה להסרת המדבקות.
במסגרת זו הוסרו עשרות מדבקות שהודבקו שלא כחוק, ולמדביקים יישלחו ברירות משפט.

עו"ד יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר: "נפעל לשמירה על ניקיון המרחב הציבורי גם בכל הנוגע לשילוט, וננהג באפס סובלנות כלפי מי שבוחר ללכלך את המרחב הציבורי ולעשות ברכוש הציבורי כבשלו".

ליאור שוקרי, מנהל אגף תנועה, שילוט, פיקוח ושיטור עירוני: "מודעות שיודבקו ללא אישור, יוסרו באופן מיידי על ידי הפיקוח והשיטור העירוני, ומדביקי המודעות ייקנסו על פי דין. אנו נגביר את האכיפה כנגד מדביקי מודעות פיראטיות".

בנושא זה חשוב לציין כי חל איסור על הדבקת מודעות או סטיקרים על מבנים,מתקנים וציוד עירוני,לרבות עמודי חשמל,תמרורים, תחנות הסעה, גדרות,עצים,ארונות חשמל או ארונות סעף של בזק,קירות ו/או בשטחים מסחריים. מדביקי מודעות פיראטיות צפויים לקנסות לכל מודעה שנתלתה שלא כדין.
לוחות המודעות הציבוריים מאפשרים הדבקת מודעות פרסום בצורה מסודרת ובאופן שאינו מלכלך את המרחב הציבורי. ההדבקה כרוכה בתשלום ובאישור העירייה.מודעות שיודבקו ללא אישור,יוסרו באופן מיידי על ידי הפיקוח העירוני,ומדביקי המודעות ייקנסו.
המעוניינים במודעות באופן זה מתבקשים לפנות למשרדי אגף תנועה,שילוט,פיקוח ושיטור עירוני,ברחוב פקריס 3, רחובות.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן