מבזקים
אופקים רצה לזכר גיבוריה: מרוץ הגבורה השלישי יתקיים בדצמבר תרחיש של פגיעת טיל ועשרות נפגעים: תרגיל חירום נרחב בדימונה תינוק בן חצי שנה וילדה בת 8 בין הנפגעים בתאונה סמוך למחלף רמלוד דרמה בקומה ה-11: לוחמי הימ"מ גלשו מהגג וחילצו אישה שאיימה לקפוץ | תיעוד אישום: תושב חולון אנס וביצע מעשים מגונים בשתי קטינות מתחת לגיל 16 מזעזע: הגיע לתקן מכונת כביסה סמוך לירושלים – ונאשם באונס ובמעשים מגונים בת 15 מואשמת שנהגה בטרקטורון ללא רישיון וקסדה בנתיבות כתב אישום נגד בן 16 בחשד לתקיפת אדם בנמל יפו גבעתיים: בת 45 נכוותה ממים רותחים בכל חלקי גופה תרחיש של פגיעת טיל בדימונה: כוחות החילוץ תרגלו פינוי עשרות נפגעים נשים, אופניים חשמליים ותחבורה שיתופית: המפגש שהתקיים בפארק התחנה בת"א אלימות, סמים ואלכוהול: כך מנסים באשקלון למנוע את המקרה הבא 690 מדבקות פנטניל ואלפי כדורים: כך פעלה לכאורה רשת התרופות המזויפות באר שבע שומרת על הישגי הבגרות: נתון הנשירה עומד על 0.6% באר שבע מצדיעה לאנשים שהשאירו חותם: אלה יקירי העיר לשנת 2026 לא רק שיפוץ: השדרוג החדש בסניף יד שרה בפתח תקווה איך ייראה שוק העבודה באשקלון בשנים הקרובות? כל הפרטים שיא חדש בבת ים: כמעט 93% זכאות לבגרות – והנתון שהוכפל בעשור שינוי בתחבורה הציבורית: איפה תצטרכו להמתין לקווים ליבנה ולאשדוד? בן 50 מכפר סבא תקף את ידידתו באלימות קשה והרג את כלבתו באמצעות פטיש וסכין

הדיירים היו בבית: חשוד פרץ לדירה בתל אביב – ונרדם להם על הספה

שוטרים שהוזעקו לדירה ברחוב דפנה מצאו בסלון תושב תל אביב בן 29 כשהוא ישן על הספה. לפי החשד, הוא נכנס לדירה במהלך הלילה בזמן שבני הבית שהו בה – ונרדם. המקרה היה אחד משורת אירועי רכוש שבהם נעצרו בסוף השבוע שבעה חשודים ברחבי מרחב ירקון

סוף שבוע עמוס לשוטרי מרחב ירקון הסתיים בשבעה מעצרים בחשד לעבירות רכוש, אבל אחד המקרים היה חריג במיוחד: חשוד שנכנס לפי המשטרה לדירה בתל אביב בזמן שהדיירים שהו בה, ובמקום להימלט – נרדם על הספה בסלון.

בשעות הבוקר של שבת, 29 באוגוסט, התקבל במשטרה דיווח על אדם חשוד השוהה בדירה ברחוב דפנה בתל אביב. שוטרי תחנת לב תל אביב הגיעו למקום ומצאו את האיש כשהוא ישן על ספת הסלון.

מבדיקת השוטרים עלה החשד כי תושב תל אביב בן 29 נכנס לדירה במהלך הלילה ונרדם בה, בזמן שדיירי הבית עצמם שהו בדירה. הוא נעצר והועבר לחקירה.

זה לא היה אירוע הרכוש היחיד שטופל בעיר באותו יום. באירוע נוסף נעצרו שני תושבי יפו בשנות ה־20 לחייהם לאחר שנתפסו, לטענת המשטרה, כשהם גוררים אופנוע שנגנב קודם לכן מרחוב נחלת בנימין. ברשותם נמצאו גם כלי פריצה, ובית המשפט האריך את מעצרם.

הלילה נעצר גם תושב מעלה אדומים בן 35 ברחוב קינג ג׳ורג׳ בתל אביב, לאחר שנתפס נוהג ברכב שעל פי החשד נגנב קודם לכן מרחוב עמוס בעיר. במשטרה חושדים כי האיש פרץ לדירה, לקח מתוכה את מפתחות הרכב ולאחר מכן גנב אותו.

פעילות נוספת של תחנת גלילות הובילה ביום שישי למעצרו במודיעין של תושב השטחים ששהה בישראל ללא אישורי שהייה. הוא נתפס עם קורקינט יוקרתי שעל פי החשד נגנב מרחוב גולומב בהרצליה, ומעצרו הוארך בבית המשפט.

במשטרה ציינו כי למעצר זה הצטרפו שני תושבי שטחים נוספים שנתפסו במרחב ירקון כשברשותם כלי מיקרומוביליטי שעל פי החשד נגנבו.

בסך הכול נעצרו במסגרת פעילות תחנות תל אביב צפון, גלילות ולב תל אביב שבעה חשודים במספר אירועי פריצה וגניבה, ובהם שלושה תושבי השטחים. החשודים שטרם הובאו לבית המשפט צפויים להיות מובאים לדיון בהארכת מעצרם בהתאם להתפתחות החקירות.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן