מבזקים
חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים מכוניות אספנות נדירות יגיעו לירוחם: שיירה מיוחדת תעבור ברחובות העיר במקום להישאר בכיתה: המורים מגני תקווה פוגשים את בני הנוער גם בפארקים בלילות אירוע חריג במהלך קבלת שבת בלוד: שני חשודים נעצרו לאחר עימות עם תלמידי מכינה המשטרה פשטה על אזור הדיונות באשדוד – וזה מה שמצאו בסלון של אחד החשודים נתיב חדש נפתח בכביש בגין בירושלים: מאיפה לאן הוא יאפשר לנסוע? סמים, אמצעי לחימה ועבירות תנועה: מבצע אכיפה נרחב בנתיבות בן 30 אותר ללא רוח חיים ברחוב ברמלה ארבעה קטינים נעצרו בחשד להשלכת בקבוקי תבערה לעבר בתי יהודים במזרח ירושלים בן 52 נפצע באירוע אלימות בבאר שבע יותר מ־800 תושבי רחובות ייצאו לירושלים: כך יצוין חג הסגד בעיר מבנה ששימש כאתר סמים נהרס באשדוד: שטח חניה ציבורי פונה מציוד

ההצעות של צור אושרו: כיבוד וציון יום ההוקרה לנפגעי פעולות האיבה וגידור דקורטיבי באתרי בנייה

שתי הצעות לסדר שהציג חבר מועצת העיר גיא צור בישיבת המועצה האחרונה – אושרו. האחת עוסקת בכיבוד וציון יום הוקרה למען נפגעים בפעולות איבה ובמערכות ישראל והאחרת בנוגע לגידור אתרי בנייה באופן שישפר את חזותם.

בעניין ההצעה הראשונה – כיבוד וציון יום הוקרה למען נפגעים בפעולות איבה ובמערכות ישראל – אמר צור הבוקר (ראשון) כי "חוסנה של קהילה נמדד באחדותה, יום ההוקרה מצוין מדי שנה בי"ז בכסלו החל משנת 2014 אישור ההחלטה משמעה הכרה והערכה בתודה מצד הגופים הרשמיים המייצגים את העיר לפצועים. העיר רחובות תורמת ותרמה רבות לביצור ביטחון ישראל בניה ובנותיה שילמו ומשלמים מחירים כבדים בגוף ונפש באמצעות ציון היום הייחודי נראה את הערכתנו ואת חוסננו כעיר. יצירת פעילויות שונות של הערכה והוקרה ברמה העירונית לציון היום המיוחד יכולים לעשות שינויים גדולים. רחובות מחבקת את הפצועים ואנחנו שולחים חיבוק ותמיכה גם ביום זה גם במהלך כל השנה".

צור, מחזיק תיק פרויקטים והתחדשות עירונית התייחס להצעתו הנובךת ואמר כי גידור דקורטיבי לאתרי הבנייה הוא אמנם צעד זעיר, אך כזה שיכול לחולל שינוי משמעותי. "זהו לא סוד שהעיר רחובות בתנופת בנייה. כאשר נעניק מראה רענן ודקורטיבי לאתרי הבנייה – נאפשר גם את פרסומו ונקלע לשתי מטרות: שיפור החזות החיצונית של האתר וגם ערך מוסף שירותי – הן לתושב והן ליזם הפרויקט. למעשה ההצעה הזו מאגדת בין שני הדברים ומהווה חלק מתפיסה כוללת בה העירייה רוצה לייצר סנכרון וסינרגיה לרווחת כולם. מעבר לכך, הדרישה אינה משנה משמעותית את עלות הגידור אך ללא ספק משפרת משמעותית את חזות העיר".

**

כזכור, צור הינו שיאן ההצעות לסדר שאושרו במועצת העיר ונראה כי גם כעת ממשיך צור בפועלו זה. "אני שמח על ההכרה ויותר מכך שמח על השותפות בהנהגתו של ראש העיר רחמים מלול ושל שאר חברי וחברות המועצה באישור ההצעות", אמר. "מה שעושה את הניסוח והאישור מרגש במיוחד היא הידיעה שהדברים מגיעים מהשטח ואני קורא לתושבים להמשיך ולפנות אליי ולהפוך את ההצעות שלהם להצעות לסדר ומשם להחלטה שישפיעו על העתיד של רחובות. לכולנו רצון משותף והוא שיפורה וקידומה של עירנו האהובה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן