הונחה אבן פינה לפרויקט YUKA PARK באר שבע

חוה מיכאלי, מנכ"לית-שותפה YUKA PARK : "עד כה נמכרו בפרויקט שטחים בשווי של כ-100 מיליון שקל, ביקוש גבוה למתחמי תעשייה מודרניים בדרום"

חברתYUKA PARK , המתמחה בייזום, בנייה ושיווק של מתחמי תעשייה רב שימושיים ברחבי הארץ, החלה בעבודות להקמת פרויקט החדשני וייחודי לתעשייה בשימושים מעורבים בהשקעה של למעלה מ-200 מיליון שקלים ובהיקף של כ-32,000 מ"ר "יוקה פארק באר שבע" באזור התעשייה עמק שרה בבאר שבע.

טקס הנחת אבן פינה לפרויקט, הממוקם בכניסה הראשית לאזור התעשייה של העיר, התקיים במעמד ראש העיר רוביק דנילוביץ', חוה מיכאלי מנכ"לית ושותפה בחברת יוקה פארק, משה אביטן, בעלים ויו"ר YUKA PARK, עמית בלומקין סמנכ"ל שיווק ומכירות ועובדי החברה, שי נחשון ואורן שרגא מחברת שובל נחשון המבצעת, נציגות בנק הפועלים המלווה את הפרויקט, בעלי עסקים מקומיים ומחלקת ההנדסה מעיריית באר שבע.

"יוקה פארק באר שבע" נמצא באזור התעשייה עמק שרה בבאר שבע, בסמוך לסניף איקאה, צפוי לכלול כ-32,000 מ"ר ב-3 קומות עם יחידות בגדלים שונים של 140-500 מ"ר. הפרויקט מיועד לעסקים בתחומי תעשייה קלה, מלאכה ואחסנה, ומתוכנן לענות על הצרכים המשתנים של העסקים המודרניים בעיר ובסביבה. לפרויקט ביקושים גבוהים מצד עסקים קטנים ובינוניים באזור. המתחם ינוהל על ידי חברת ניהול. צפי אכלוס וסיום עבודות – 2027.

הפרויקט מתוכנן באופן פונקציונלי וייחודי, כאשר בכל הקומות במתחם תהיה גישה מרווחת ונוחה למשאיות לכל אחת מהיחידות בפרויקט לצורכי פריקה וטעינה באמצעות רמפה ומערכת כבישים פנימית – יתרון משמעותי לעסקים בתחומי התעשייה. המתחם יכלול תקרות בגובה של כ-6 מטרים ויכולת עומס של כ-1 טון למ"ר. מיקומו האסטרטגי של המתחם, בסמוך לאיקאה ובכניסה הראשית לאזור התעשייה ובקרבה לכבישים מרכזיים כמו כביש 40 וכביש 25, ובסמוך לפארק נחל באר שבע, הופך אותו לאטרקטיבי במיוחד.

רוביק דנילוביץ’, ראש העיר באר שבע: "אנחנו גאים להשיק את ‘יוקה פארק’, מתחם תעשייה חדשני ומעוצב, שייתן מענה איכותי ומתקדם לעולם התעשייה, המלאכה והאחסנה בבאר שבע. מדובר בהשקעה משמעותית שממשיכה להציב את העיר בחזית הפיתוח, בסטנדרטים בינלאומיים וברב־שימושיות שתאפשר לעסקים מכל התחומים לצמוח ולהתפתח כאן".

חוה מיכאלי, מנכ"לית-שותפה "יוקה פארק": " 'יוקה פארק באר שבע' הוא לא רק עוד פרויקט. הוא תשתית לצמיחה. זהו פרויקט המייצר פתרון אמיתי לעסקים קטנים ובינוניים, שזקוקים למרחב מודרני, נגיש, מגוון ומתוכנן היטב באזור הנגב. עד כה נמכרו בפרויקט שטחים בשווי של כ-100 מיליון שקל, מה שמעיד על הביקוש הגבוה למתחמי תעשייה מודרניים בדרום. אנחנו משלבים כאן תעשייה קלה, אחסנה, מלאכה ושירותים – עם תשתיות מתקדמות וסביבה שמעודדת ייצור, עשייה ושיתופי פעולה. שווי המכירות בפרויקט מעיד על הביקוש הגבוה למתחמי תעשייה מודרניים בדרום. מתחמי תעשייה רב שימושיים הם העתיד של התעשייה בישראל ואנו גאים להתחיל בהקמת הפרויקט האסטרטגי הזה בבאר שבע, שהופכת למרכז תעשייתי משמעותי בדרום הארץ."

עמית בלומקין, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "יוקה פארק" הוסיף: "אנו רואים עניין רב מצד עסקים שמחפשים לשדרג את פעילותם למתחם מודרני ומנוהל. המיקום האסטרטגי של הפרויקט בכניסה לאזור התעשייה, הגישה הנוחה למשאיות בכל הקומות והתכנון המתקדם הופכים אותו לבחירה מועדפת. אנו מאמינים שהפרויקט יהפוך למודל להתחדשות תעשייתית בדרום."

כיום, מובילה קבוצת YUKA PARK 13 פרויקטים ברחבי הארץ – מבאר שבע ועד עפולה – עם היקף כולל של למעלה מ-800 אלף מ"ר בשלבי תכנון, שיווק ובנייה. החברה רכשה קרקעות להקמת מתחמים נוספים בעפולה, אופקים, אשקלון, נתניה ועוד. החברה מתמקדת ברכישת קרקעות להקמת פרויקטים עבור מתחמי תעשייה רב שימושיים הנמצאות בסמיכות לשכונות מגורים מתוך הבנה כי תעסוקה ואחסנה נדרשים היום במרחק קצר ובקרבת מגורים וכי קיים מחסור משמעותי בבנייה בתחום.


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שמעון בן אבי

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן