מבזקים
ירושלים: בן 18 נפצע בתאונה בין אוטובוס לאופנוע בשדרות יצחק רבין תאונה עצמית בכביש 4 סמוך למחלף אלוף שדה: שני גברים נפצעו תל אביב: רוכב קורקינט כבן 30 נפצע בינוני בתאונה עצמית בדרך מנחם בגין שב"חים נתפסו ברחבי יהוד מונוסון גפני למתן דיל ברחובות: "אם יבוא אליך איזה רשע ויגיד 'מה אתה נותן לחרדים' – אל תתרגש, זו נוסחה בטוחה" גניבת רכב בירושלים הסתיימה במוות: החשוד נמלט נגד כיוון התנועה והתנגש בעמוד וברכב 88% חוששים מזיהומים ו־78% מטעויות רפואיות: מה הכי מפחיד את הישראלים בבתי החולים? מקריית גת – אל הרגעים שלא חוזרים: הכירו את הצלמת חני קורנט צפו בסרטון: שריפה בדירה בשדרות: עשן שחור וכבד ברחוב חזון איש קולות נפץ נשמעים הערב במודיעין מכבים רעות: בעירייה מרגיעים – מדובר באימוני צה״ל קריית גת: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התנגש בעץ בשדרות כרמי גת אשדוד: נער בן 13 נפצע בינוני במהלך רכיבה על אופניים קורס חובשים חדש של איחוד הצלה נפתח הערב בקריית גת אחרי 20 שנות ניסיון: אבי שאר פותח חנות ומעבדת מחשבים חדשה עם שירות בבית הלקוח; קהל היעד: תושבי בקעת אונו חמש הצגות ביום אחד: פסטיבל חיפה מוכיח שתיאטרון ילדים עדיין יודע להחזיק קהל בת-ים: תלמידי י"ב ייחשפו לעולם הצה"ל – וזה מה שמחכה להם שליש בירה ב-15 שקלים: מה מחכה בפסטיבל באקו-פארק אשקלון? ארבעה נפצעו בתאונת דרכים סמוך לאילת 11,260 תלמידים, 245 מיליון שקל ותיכון חדש: כך אילת פותחת את שנת הלימודים רצים בבאר שבע? אלה 7 המסלולים שאתם חייבים להכיר

הוסיפו לאנשי הקשר בוואצאפ: המוקד העירוני של עיריית רחובות

 

שירות לתושב און ליין

המוקד העירוני של עיריית רחובות מרחיב את ערוצי התקשורת עם התושבים, ויהיה זמין גם באמצעות ה-WhatsApp.

ראיתם מכונית חונה בחניית נכים? יש מפגע על המדרכה שדורש תיקון? השכנים משתמשים בקריוקי רועש במיוחד? ראיתם אדם חשוד? במוקד העירוני של עיריית רחובות, המשתייך לאגף ביטחון, בטיחות, חירום ותקשוב בניהולו של אליצור זרחי, מחפשים לשפר את השירות כל העת ולייעל אותו לטובת התושבים. במסגרת זו, הוכנס ערוץ תקשורת נוסף וחדשני לפניות תושבים למוקד: באמצעות אפליקציית המסרים המיידיים WhatsApp. המספר הנבחר לשירות הוא קליט יחסית, כלול בו מספרו של המוקד – 106, והוא 0508806106.

השירות מאפשר להעביר פניות מוקד באמצעות הודעות טקסט, סרטון ותמונה וכולל את זיהוי הפונה, על מנת לאפשר למוקד להשיב לפונים על סטטוס הפנייה. השירות מאפשר לתושבים לפנות למוקד בקלות ובזמינות של 24 שעות ביממה, כמו השירות הטלפוני במוקד. הוא חוסך את הצורך בהמתנה טלפונית ומנגיש את המוקד העירוני לאוכלוסיית בעלי מגבלות שמיעה.

לשירות החדש כבר נכתב נוהל מיוחד המיושם בשטח: המוקדנים במקום כבר עושים בו שימוש בהצלחה במסגרת פיילוט בן מספר ימים. במוקד מקווים כי השירות יביא לכך שבני נוער – "דור המסכים"- ישתמשו יותר בשירותיו במקרה הצורך.

כך נראה השירות על מסך הסמארטפון.

ראש העיר רחמים מלול אמר: "עיריית רחובות רותמת את הטכנולוגיה והחדשנות לטובת שיפור השירות לתושבים בשירות זמין וקל לשימוש עוד יותר. אנחנו שמחים שמצאנו דרך נוספת להקל על התושבים לפנות לעירייה במלל, בקול ובתמונה".

חבר המועצה ומחזיק תיק שירות לתושב, אבי קינד הוסיף: "וואטסטאפ הוא עוד פתרון טכנולוגי זמין, יעיל ונוח לשירות התושבים. השירות יאפשר לכבדי שמיעה לתקשר עם המוקד העירוני בקלות יתרה. כמחזיק תיק שירות לתושב אני מאמין גדול בטכנולוגיה, חדשנות ומצוינות בתחום זה, וזה מה שאנחנו עושים היום במוקד העירוני".

לדבריו של דורון מילברג, מנכ"ל עיריית רחובות: "מדי שבוע אנו בוחנים את פעילות המוקד מתוך מטרה לשפר ולייעל את השירות ככל שניתן. מהיום המוקד זמין וקרוב יותר לכל תושבת ותושב, ואני מזמין את כולם לשמור כבר כעת את המספר בטלפון הנייד, על מנת שיהיה זמין לשימוש במקרה הצורך".

אלי ג'אן, מנהל המוקד העירוני מסר: "אנחנו מנהלים מעקב צמוד ופיקוח הדוק אחר רמת השירות לתושבים במוקד. במסגרת זו זיהינו את היישום של שירות בוואטסאפ כדרך מתקדמת לפניות תושבים אלינו. השימוש בכך יחסוך זמן המתנה לתושבים וזמן טיפול עבורנו".

חשוב לציין כי לא ניתן יהיה לפנות טלפונית באמצעות האפליקציה, ולשם כך יש לחייג טלפונית למספר 106.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן