החברה העירונית קיימה שיח הורים באמצעות דף הפייסבוק הרשמי, במהלכו נדרשו הורים לילדי הצהרונים, לפנות בשאלות אל מנכ"לית החברה העירונית, יוספה חליבה ומנהלת אגף הצהרונים, מיכל קרקוף – והובטח כי הן תענינה לכל השאלות בשקיפות מלאה. לאחר שנשמעו הבעיות, מרביתן בנושא ההזנה ואופן ההגשה, הוחלט לשנות גישה ולהגיש את המזון בתפזורת ולא בחמגשיות.
"מכל התגובות שעלו, ראינו כי הבעיה המרכזית היא נושא המזון", ציינו בסוף השיח חליבה וקרקוף, "אנו מאמינים כי עם המעבר להגשה בתפזורת נחוש כולנו בשינוי משמעותי בשביעות הרצון בנושא ההזנה. ניתן לפנות אלינו בכל שאלה ובכל זמן באמצעות הפייסבוק ובאמצעות המייל של הצהרונים, ואנו נמשיך לפעול בשקיפות מלאה ובשיתוף פעולה הדוק עם הנהגת ההורים גם בהמשך כדי לתת את המוצר הטוב ביותר".
לקריאת שאלות ותשובות בדף החברה העירונית – לחץ כאן
לפרטים אודות הזנה בצהרונים בחברה העירונית על ידי חברת מבושלת – לחץ כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

















