מבזקים
עדכון מיוחד: שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף; גם ההופעות של עומר אדם ואייל גולן בוטלו נוער רחובות יוזם ומנצח את האלימות: כ-100 תלמידים פיתחו מיזמי חדשנות בהאקתון עירוני תערוכה חדשה בגבעתיים תתרום את כל ההכנסות לשורדי השואה ירושלים בפסגה, ואיפה רחובות ואשדוד נמצאות? אלה הערים שמובילות את תרומות הדם בישראל כתב אישום חמור בירושלים: עובד מלון ניצל קטינה שפונתה בעקבות מלחמה – וביצע בה עבירות מין מרדף באשקלון: כך סוכלה גניבת רכב בצומת סילבר – חשוד אחד נעצר, השני נמלט לראשונה: טיפולי NLP יוצעו במרפאת 'מכבי טבעי' בבאר שבע לראשונה בישראל: נשיא המדינה אירח את נשיא סומלילנד בבית הנשיא מבצע רחב ברהט: 12 שוהים בלתי חוקיים נעצרו בסוף השבוע תערוכת אמנות רחוב של תלמידי תיכון בקריית אונו מציפה את הסוגיות שמעסיקות את בני הנוער כתב אישום חמור: ירי לעבר רכב בלב תל אביב – הנאשמים מאור יהודה נתפסו במלון יוקרתי אקדח גלוק, אפודים קרמיים ואמצעי הסוואה: המשטרה חשפה מצבור אמצעי לחימה ברמלה "אם כל אחד ייקח איתו משהו אחד מיוסי – הוא יגיע רחוק": תוכנית המנהיגות לזכר לוחם השב"כ שנפל ב-7 באוקטובר הגיעה לסיומה חושבים שאתם לא יכולים לחסוך? הרצאה ברחובות מבטיחה: כך תשאירו לפחות 2,500 שקל בחודש בכיס תלמידות החינוך המיוחד הציגו מיזם פורץ דרך בבית הנשיא: "מקרר חכם" למאבק בבזבוז מזון ומשבר האקלים אופקים: בת 38 נפצעה בינוני לאחר שנפלה לבריכה ריקה צה"ל תקף ברובע הדאחייה בביירות: "תגובה לירי חיזבאללה לעבר ישראל" באר טוביה: פועל נפל מגובה במהלך עבודתו ופונה לבית החולים במצב בינוני נתניה: שנה אחרי התאונה הקטלנית שבה נהרג השוטר יניב אלקיים – הוגש כתב אישום טלטלה בענף הרכב: חברת "אלבר" בבעלות אלי אלעזרא הורשעה במרמה ובהברחת ענק של כלי רכב; תשלם קנס של 18 מיליון שקלים

החובש הבכיר ונהג האמבולנס מבאר שבע מצא את מותו בתאונת אופנוע

חובש בכיר ונהג אמבולנס במד"א אברהם מינץ ז"ל נהרג בתאונת אופנוע – "איש חסד גדול שעשה ככל הניתן על מנת להציל חיים"

מגן דוד אדום מרכין ראש עם מותו בתאונת אופנוע של חובש בכיר ונהג אמבולנס במד"א אברהם מינץ ז"ל. אברהם ז"ל (48), תושב באר שבע נפצע ביום חמישי האחרון (19.12) בתאונת אופנוע בעיר מגוריו ונפטר מפצעיו בבית החולים.

מינץ ז"ל החל את דרכו במד"א בשנת 2010 כשסיים קורס חובשי רפואת חירום ונהגי אמבולנס והחל להתנדב במרחב נגב של מד"א. לאחר מספר חודשים החל מינץ לעבוד בתחנת מגן דוד אדום ערד ובהמשך בתחנת מד"א בבאר שבע. בשנת 2013 סיים בהצלחה קורס חובשים בכירים.

בתחילת מגיפת הקורונה בשנת 2020 פורסמה תמונה של אברהם מינץ ז"ל מתפלל יחד עם חובש מד"א מוסלמי במהלך משמרת. התמונה שפורסמה באתרים ובמערכות החדשות הגדולות ביותר בעולם ריגשה מילונים.

מינץ ז"ל הותיר אחריו 4 ילדים ואחות ונטמן בבית העלמין החדש בבאר שבע כשהוא מלווה בדרכו האחרונה בבני משפחתו וברבים מחבריו שסיפרו עליו שהיה אדם בעל אישיות מיוחדת, נעים הליכות, שתמיד חייך וסייע בכל דבר והעניק לכל אחד את היחס הטוב ביותר מתוך אהבת האדם.

חנן רוזיליו, פראמדיק מד"א וחברו: "אברהם ז"ל היה איש חסד גדול שעשה ככל הניתן על מנת להציל חיים. הוא תמיד היה הראשון לעזור ולצד פעילותו במד"א הוא היה גם מחלק מזון לנזקקים, מבקר מאושפזים בבתי חולים ועוד. כשבישרו לי על מותו בתאונת הדרכים לא האמנתי. יהי זכרו ברוך".

שמעון אלקובי מנהל מרחב נגב במד"א: "אברהם ז"ל היה עובד מסור, מוכשר וצדיק גדול. הוא לקח חלק נרחב מאוד במשפחת מד"א במשך שנים רבות, היה מקצועי מאוד, נעים הליכות והעניק טיפול מסור ואוהב לכל מטופליו. הוא היה איש חסד שדאג לנזקקים והוא יחסר מאוד לתחנה, למרחב ולארגון כולו. אני מחבק את משפחתו ומשתתף בצערם".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "אברהם ז"ל היה תמיד הראשון לעזור. במשך השנים טיפל באלפי חולים, יולדות, פצועי תאונות ופצועים מפיגועים ורבים מהם חייבים לו את חייהם. מותו הפתאומי בתאונת דרכים הוא אסון גדול ואנו שולחים תנחומים גדולים למשפחה. יהי זכרו ברוך".

◼️ הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות מד"א

דילוג לתוכן