מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

החורף בפתח: נמל אשדוד נערך למזג האוויר הסוער

מערכת גשם ראשונה פוקדת את אזורנו בסוף השבוע הקרוב לאחר חודשים יבשים ארוכים. נמל אשדוד נערך למערכת הגשם הסוערת עם שורה של פעולות שיבטיחו המשך תפקוד רציף. מזג האוויר הסוער צפוי כבר מהערב ויימשך אל תוך סוף השבוע, כאשר גובה הגלים המקסימלי עשוי להגיע לכ- 2.5 מטרים. לאור מזג האוויר הסוער הצפוי, הורו בנמל על שורה של הנחיות מיוחדות ומפורטות לבעלי תפקידים רלוונטיים בנמל. נמל אשדוד מקפיד להוציא הנחיות רלוונטיות למערך התפעול.

על פי התחזית, מזג האוויר הנוח שליווה את אזורנו ישתנה ובמהלך סוף השבוע צפויות רוחות חזקות יותר עם משבים עוצמתיים. גובה הגלים עשוי ליגיע עד ל-2.5 מטרים.

שיקו ז'אנה, מנכ"ל נמל אשדוד, ציין: "אנו בפתחה של מערכת גשם משמעותית ראשונה לשנה זו. לקראת החורף הכנו את הנמל בכלל ובפרט בסוף השבוע הקרוב, חידדנו וריעננו את הנהלים מול הגורמים הרלוונטיים, וכלל הפעולות בנמל תתקיימנה תוך נקיטת משנה זהירות, בהתאם לנהלי הנמל. נמל אשדוד מקפיד הקפדה יתרה על עמידה בהנחיות אלו אשר יאפשרו התמודדות מיטבית ויסייעו לעבור בבטחה את הסערה הצפויה ואת החורף הקרוב תוך שמירה על הרציפות התפעולית ומתן שרות איכותי ללקחותנו".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן