מבזקים
עשרות ילדי וילדות מילואימניקים צפו בהצגה "ילדים על מדים" בגבעת שמואל בן 20 נהרג בתאונה קשה בין רכב לאוטובוס סמוך לכפר סבא תושב ת"א נעצר בחשד שפרץ לבית, גנב רכב ונמלט – וטען בחקירה: "שמעתי קולות" רחובות חוגגת אהבה: מחזמר על עפרה חזה, סטנדאפ וסיורים מיוחדים בט"ו באב חשד לפגע וברח: בן 10 נפגע מרכב באשדוד גבעת שמואל: קורס חדש יכשיר תושבים להובלת יוזמות סביבתיות בעיר חולון: 8,000 ילדים עם מוגבלויות הגיעו ליום מיוחד ב"ימית 2000" בת 4 נפצעה במהלך רכיבה על קורקינט בראשל"צ כלב אותר לאחר שתקף עוברי אורח ופצע שני ילדים בת"א רחפן אותר סמוך לקיבוץ ניר עוז נתיבות: חנניה לקה בדום לב בביתו – ופגש את צוות מד"א שהציל את חייו אשדוד: בת 75 נפצעה לאחר שנפגעה מרוכב קורקינט חשמלי מרדף חוצה מחוזות: שני אחים מאשדוד נעצרו בחשד להסעת והעסקת שב"חים המשטרה בהודעה חריגה: עזרו לנו לאתר אם החשודה בחטיפת ילדיה באזור ירושלים יבנה: בני הנוער יעלו על כיסאות גלגלים ויתנסו בכדורסל הפראלימפי מפקד המכללה לביטחון לאומי לשעבר אביעזר יערי הלך לעולמו בגיל 96 תאונה בכביש 471: שבעה כלי רכב התנגשו, בן 30 נפצע בינוני רחובות: רחוב פינס ייסגר לתנועה – אלה השינויים הצפויים מכבי תל אביב וענקית הטכנולוגיה Zoho חתמו על הסכם חסות לשלוש שנים משרד התחבורה בוחן הרחבת שינוע המטענים ברכבת מנמל אשדוד

החשוד ברצח ליה מלכה מכחיש: “ישנתי בבית בזמן האירוע”

חקירת רצח ליה מלכה ממשיכה להסעיר, כאשר חן כהן, בן זוגה לשעבר של המנוחה והחשוד המרכזי בפרשה, מכחיש בתוקף כל קשר למעשה וטוען כי כלל לא היה בזירה בזמן הרצח. כך פורסם לראשונה ב-I24.

חקירת רצח ליה מלכה ממשיכה להסעיר, כאשר חן כהן, בן זוגה לשעבר של המנוחה והחשוד המרכזי בפרשה, מכחיש בתוקף כל קשר למעשה וטוען כי כלל לא היה בזירה בזמן הרצח. כך פורסם לראשונה ב-I24.

בחקירתו במשטרה מסר כהן:
“בכלל ישנתי בבית. אתם יכולים לבדוק במצלמות. היו איתי בבית סבתא שלי והעוזרת. חרב עליי עולמי. אני לא קשור לזה בשום דרך. הבת שלי נשארה בלי אמא ואיבדתי את האישה. אני בעצמי בהלם”.

מנגד, במשטרה סבורים כי גרסתו של החשוד מעוררת קשיים. על פי גורמי החקירה, במהלך חקירתו בחר כהן שלא להשיב על שאלות הנוגעות לשעות הסמוכות למועד הרצח, ובשאלות נוספות הנוגעות לפרטים מהותיים מאותו יום טען כי אינו זוכר את שאירע.

בשלב זה מייחסת המשטרה לכהן עבירת רצח לאחר תכנון, והחקירה נמשכת במטרה לבסס את התשתית הראייתית בתיק. יצוין כי החשוד מכחיש את המיוחס לו, וכי ההליך הפלילי בעניינו עדיין מתנהל. בשלב זה לא הוכחה אשמתו בבית המשפט.

◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסטרציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

דילוג לתוכן