מבזקים
חשד למעורבות בירי ובהשלכת רימונים לעבר עסקים בגוש דן: תושב תל אביב נעצר ראש העין: נתיב התחבורה הציבורית ברחוב יהודה הלוי הושלם ויוצא לדרך אשקלון: חוף דלילה משתדרג עם הצללות חדשות, מתחמי ספורט ופודטראק למבקרים רחובות מתגברת את מערך החירום: 30 תושבים יצטרפו להצלת חיים בעיר קטע מרכזי בשדרות ייסגר בלילות הקרובים בעקבות עבודות תשתית ירושלים: חשד להצתה גרם לשריפת כבלי מתח גבוה ולהפסקות חשמל ברחובות רבים גניבה שפגעה בתשתיות? שני צעירים נעצרו בחשד שגנבו מצברים מארונות חשמל לאורך כביש 90 אשקלון: כ-3 ק"ג קנאביס נתפסו בדירה בעיר, חשוד נעצר לחקירה גוש עציון מתחבר לכל הכיוונים: החלטת הממשלה משנה את מפת ההתיישבות דרמה ביבנה: סיכול חטיפה בעיר – הקורבן אותר בריא ושלם, 5 חשודים נעצרו תופעת לוואי מפתיעה של זריקות ההרזיה תאונה בכביש 40, סמוך לצומת סירקין: רוכב אופנוע כבן 20 נפצע באורח בינוני ב-20 שקלים בלבד: יהורם גאון יופיע בקריית גת במסגרת פסטיבל "יער של כוכבים" של קק"ל בשורה לחובבי ההמבורגר: סניף ראשון של רשת בורגראנץ' נפתח בבאר יעקב טונה מגיע לירוחם: מופע קיץ במסגרת פסטיבל ״יער של כוכבים״ בת 16 מהעוטף שקפצה שתי כיתות זכתה בפרס הצטיינות במתמטיקה בבאר שבע בן 17 מאשקלון על הפודיום: שגיא סיטרוק זכה בארד באליפות ישראל בקראטה אירועי הקיץ בקריית מלאכי: פסטיבל האהבה חוזר לפארק העירוני חילופי הנהגה באילת: עופרה בוארון זכתה בניהול רשת המתנ"סים העירונית ותחליף את איריס כהן עימות ברהט עם גדי איזנקוט: ״אי אפשר להביא תיקון לבדואים בלי שותפות עם הערבים״
ליזה

הטור של ליזה ללוצשווילי | אדם ששוחה עם כרישים לא מתרגש מסרדינים

ליזה

בשנת 2012 נבחרתי לאשת השנה בתחום התקשורת בעיר הנמל. זו הייתה בשורה משמחת לחלוטין. תמונתי התנוססה בשער המקומון המוביל ורואיינתי על ידי הכתב המקומי הבכיר. מאז הראיון הזה יש שני משפטים שלעולם לא אשכח שאמרתי. שש שנים אחרי והיום, ממקום מושבי ברחובות, עיר המדע, התרבות (וצרות העין), אני מתכוונת אליהם יותר מכל. "בשורה התחתונה", אמרתי "אני יכולה לומר שכל האנשים שרצו שאפול, יכולים נכון להיום רק לקשור לי את השרוכים של הנעליים. אתה יודע מה אומרים, נכון?" חייכתי לכתב, הוא השיב בשאלה: "מה"? ועניתי "אדם ששוחה עם כרישים לא מתרגש מסרדינים, אני חזקה תודה לאל".

"ככה היא", הוא הגדיר אותי בזמנו: "ישירה, חדה, נוקבת, לא דופקת חשבון לאף אחד, לא מסוג האנשים שהם אחד בפה ואחד בלב". ולא, הוא לא טעה. ישירה – מאוד, חדה – מאוד, נוקבת – מאוד ולא דופקת חשבון לאיש – רק לבורא עולם. את מי שצריך להעמיד במקום – אעמיד. עם השנים התחשלתי, הבטתי מהצד בכל מי שניסה לחבל בהצלחתי ונחבל בעצמו. כשאת ישרה עם עצמך, בטוחה בדרכך ויודעת לעשות את הטוב -אל תסטי מהדרך, גם אם יש מהמורות, זוהי הדרך הנכונה. אין לי מה להסתיר וההפך, אני חשופה לציבור, שקופה ממש וניתן לראות זאת בבירור גם ברשתות החברתיות בהן אני משתמשת המון, משתפת לא מעט מחיי הפרטיים והעסקיים ומודה לאל – תמיד.

פונים אליי רבות, הן בפייסבוק – בדפים העסקיים ובכרטיסים האישיים והן באינסטגרם, בטוויטר, בלינקדין ובגוגל פלוס – אני לא משתדלת לענות לכל אחד אלא עונה לכל אחד, לפחות בפניה הראשונה, משתדלת לסייע, לעתים גם בתשומת לב. בחרתי לפני עשרים שנה להיות אשת ציבור ועליי לעמוד בבחירה שלי גם אם לעתים מי מהציבור עוברים את הגבול – מצלצלים בשעות לא שגרתיות (מזל שאני שומרת שבת והטלפון כבוי), יוצרים שיחות וידאו ושולחים הודעות טקסט בעלות תוכן בוטה. כן, אני יודעת שמסתכלים עליי בזכוכית מגדלת, אני בחרתי את זה, אני בחרתי להיות בפרונט למרות שיכולתי אחרת אבל כשחיידק התקשורת בער בי לפני שני עשורים, הוא תקף את כל הגוף ונותר בו עד היום.

אומרים שאני מדברת וכותבת המון על אמונה שכל מה שקורה לטובה, שאני מזכירה את שמירת השבת (הפרטית שלי) ואת אהבתי לבורא עולם פעם אחר פעם. תכל'ס? הכי טוב להתאהב בקדוש ברוך הוא. אין בגידות, אין אכזבות ואפילו גן העדן מובטח.

 

בריאות לכל חולי עמו ישראל!

שבת של ישועות, ליזה.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן