מבזקים
החבילה המסתורית במודיעין עילית: שני חומרים יצרו תגובה – האירוע הסתיים ללא נפגעים תושבי דרך יבנה ברחובות, שימו לב: מיום ראשון מתחילים לתת דו"חות טרגדיה כפולה באשדוד: שישה שבועות אחרי שאמה נהרגה בתאונה – נקבע מות התינוקת ביקש לתדלק בתחנה באשקלון – וכעבור רגע העובד נדקר בבטנו בסכין יפנית מתכננים להגיע הערב למופע של מושיק עפיה בקריית מלאכי? ההודעה שחשוב לקרוא רחפנים מתאבדים, חדירת מחבלים ותקיפת יעד: התרגיל האינטנסיבי מול חופי אשדוד הקטל בדרכים: רוכב אופנוע כבן 40 נהרג בתאונה בכפר סבא דרמה בסניף הדואר במודיעין עילית: חבילה דלפה, המקום פונה מחשש לחומרים מסוכנים הכדורסל יוצא לרחוב בנס ציונה: ההרשמה לטורניר הענק נפתחה 18 תחומי שיפוט חדשים נחתמו ביו"ש: אורנית תחצה את הגדר, אפרת תתרחב באלפי דירות המשטרה נכנסה למתחם בעיר העתיקה בירושלים: כנס המזוהה עם הרשות הפלסטינית סוכל האלימות אחרי המשחק בנתניה הסתבכה: 4 נעצרו בחשד לתקיפת שחקנים ואוהדים אחרי המחלוקת והפרישה: מאיר דהן חוזר לקואליציה של רועי גבאי ביבנה תושב ראשון לציון נאשם בתקיפה במועדון: אגרופים לפנים ובקבוק זכוכית לראש נתניה, הרצליה, בת ים וראשון לציון במסר מפתיע לתושבים: הקיץ סעו לזיקים עד כ־10,000 שקל לעובד הוראה: 8 תיכונים בנתניה נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך מחפשים מה לעשות היום עם הילדים? הפנינג חינמי לכל המשפחה בדימונה בלי קוד ובלי ידע טכני: ערב AI חינמי יתקיים בדימונה סערה ביו"ש: ח"כ צבי סוכות ניפץ אנדרטה בכפר ליד שכם – צה"ל: "פעל באופן שקרי ומניפולטיבי" מהפכה באפרת: מגדלים בני 15 קומות וכ־500 דירות בשכונה החדשה שתשנה את גוש עציון

היסטוריה בלוד: מכבי לוד עלתה לראשונה לליגת העל בבדמינטון

אחרי מסע פלייאוף מרשים וניצחון 0:4 בגמר מול אזור, קבוצת מכבי לוד א' רשמה הישג חסר תקדים לענף בעיר. דור צעיר ומבטיח, בהובלת המאמן דיוויד ורולקר, הוכיח שלוד כבר לא רק משתתפת במשחק — היא מכוונת לפסגה

רגע גדול לספורט הלודאי: קבוצת הבדמינטון של מכבי לוד א' רשמה בסוף השבוע הישג היסטורי, כשהעפילה לראשונה בתולדותיה לליגת העל בבדמינטון.

העלייה לליגה הבכירה הגיעה לאחר מסע פלייאוף מרשים, שבו הציגו שחקני לוד יכולת גבוהה, קור רוח ונחישות מול יריבות חזקות ומנוסות. עבור המועדון והעיר, מדובר ביותר מהישג ספורטיבי — זהו סיפור של התמדה, עבודה מקצועית, אמונה בשחקנים צעירים ובניית תשתית ספורטיבית שמתחילה להניב פירות.

אחד מרגעי השיא נרשם בחצי הגמר מול מועדון יהוד, כאשר דותן שרגא, בן 15 ואלוף ישראל עד גיל 19, ניצח 0:2 את אורי בלומנרייך, המדורג שביעי בבוגרים בישראל, בתוצאות 21:15 ו־21:11.

גם נויה שרגא, בת 12 בלבד, סיפקה הופעה יוצאת דופן כשגברה על נטע שלמה, סגנית אלופת ישראל עד גיל 19 והמדורגת שלישית בישראל, בתוצאה חד־משמעית: 21:3 ו־21:6. ההופעות של השניים, לצד יתר שחקני הקבוצה, המחישו את עומק הכישרון הצעיר שצומח בלוד.

גם במשחקי הזוגות הוכיחה מכבי לוד כי ניצחונות לא מושגים רק בזכות דירוגים וניסיון, אלא גם בזכות חיבור קבוצתי, משמעת ורוח לחימה. אחד הסיפורים המרגשים של הפלייאוף היה שילובן של נויה ועדינה שרגא, אם ובת, שניצחו יחד זוג שנחשב לפייבוריט על הנייר.

בגמר מול מועדון אזור הוותיק, מכבי לוד כבר הציגה הצהרת כוונות ברורה: ניצחון מוחץ 0:4, ללא הפסד. דותן שרגא, נויה שרגא, עדינה שרגא, בר אליה, נאור מוזס ודן ורולקר סיפקו הופעה קבוצתית מרשימה, שהסתיימה בחגיגות עלייה היסטוריות.

מאחורי ההישג עומדת הובלה מקצועית וניהולית עקבית של דיוויד ורולקר, יו"ר ומאמן הקבוצה, שמלווה את השחקנים לאורך הדרך, ושל ראובן וולטר, מנכ"ל מכבי לוד, הפועל לקידום ענף הבדמינטון בעיר ולחיזוק המועדון.

במועדון ציינו כי העלייה לליגת העל היא לא סוף הדרך, אלא תחילתו של פרק חדש. היעד לעונה הבאה הוא להתבסס בליגה הבכירה, להמשיך לפתח את הדור הצעיר ולהפוך את לוד למוקד משמעותי בענף הבדמינטון הישראלי.

מכבי לוד הודתה לראש העיר עו"ד יאיר רביבו, למשנה לראש העיר ומחזיק תיק הספורט אריה לוי, למנהל אגף הספורט מאיר אליהו, לסגנו ירון זרד ולמנהל אולמות הספורט פיני חן, על התמיכה בקידום הענף בעיר.


◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן