מבזקים
נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות

הכירו את "אפטר שוק" – השוק הכי שווה באשדוד

על פי הקונצפט הייחודי של "אפטר שוק", מובטח כי היריד לא עוסק רק במכירה, אלא מטווה דרך חיים ויצירת מציאות חדשה וירוקה! אז אם קראתם עד כה ואתם ממש ממש נלהבים לראות ולהיראות בשוק הכי שווה בעיר, אתם מוזמנים להגיע ביום רביעי בערב, 2.4.25, למרכז כיוונים וליהנות מאירוע שכולו חגיגה.

ביום רביעי הקרוב, 2.4.25, החל משעה 19:00, החצר של 'כיוונים' תתמלא באווירה קסומה עם "אפטר שוק" – יריד ערב ייחודי שמביא לכם מגוון דוכני יד שניה, אמנות מקומית, אוכל טעים, מוזיקה חיה ואווירה בלתי נשכחת לקראת חג האביב שבפתח! הכניסה חופשית אז אל תחמיצו את הכיף הזה.

במרכז כיוונים בטוחים כי "אפטר שוק" – השוק הכי שווה באשדוד – הולכת להיות חגיגה ססגונית ובאווירה קסומה. "תוכלו למצוא שילוב של יצירה, מחזור ותרבות מקומית באווירה מיוחדת" הם אומרים ומבטיחים כי "בין הדוכנים תמצאו מגוון פריטים יד שניה עד 25 ₪ בלבד, כולל בגדים, תקליטים, ספרים ואביזרים לבית". כמו כן, הם אומרים כי בשוק הכי שווה בעיר "תוכלו להשתתף בסדנה יצירתית וירוקה ליצירת פרחים מעיתונים ממוחזרים של האמנית זהר כבירי בעלת המותג 'פפירוס', בה נלמד איך להפוך חומר יומיומי ליצירה יפה (בהרשמה מראש בלינק)".

בנוסף, על עמדת ה-DJ ניצב ניב ברייר אשר יגרום לכם ליהנות ממוזיקה חיה ומנגני רחוב שיבטיחו אווירה קיצית ומרעננת. לצד זאת, יהיו דוכנים עם נרות משעוות סויה בעבודת יד, סלים וחפצים לעיצוב הבית, סבונים טבעיים וארומתרפיים, יצירות אמנות מקומיות ופרינטים בעבודת יד. "ואל תשכחו לטעום פיתה דרוזית אותנטית ומיץ תפוזים סחוטים מהתוצרת המקומית" הם מזכירים לצעירות ולצעירים שיגיעו לחגיגה וקוראים להם לעניין גם את חבריהם "לבוא ליהנות, לגלות, למחזר, להתחדש ולחגוג את האביב עם סדנאות, דוכנים, ואווירה צבעונית ושמחה".

על פי הקונצפט הייחודי של "אפטר שוק", מובטח כי היריד לא עוסק רק במכירה, אלא מטווה דרך חיים ויצירת מציאות חדשה וירוקה! אז אם קראתם עד כה ואתם ממש ממש נלהבים לראות ולהיראות בשוק הכי שווה בעיר, אתם מוזמנים להגיע ביום רביעי בערב, 2.4.25, למרכז כיוונים וליהנות מאירוע שכולו חגיגה.

זכרו, הכניסה חופשית, אז אל תחמיצו את זה! נפגש באפטר שוק!

הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן