במהלך מחאה שמתקיימת בסמוך לכניסה של נמל אשדוד החלו מספר מפגינים לחסום את השער במטרה למנוע יציאת משאיות אספקת סיוע הומניטי לרצועת עזה.
כוח משטרה שפעל במקום עצר לחקירה 2 מפגינות שהפרו את הסדר לאחר שהתפרצו אל הכביש, לא נשמעו להנחיות השוטרים להתפנות והמשיכו בנסיונות החסימה. השוטרים השליטו סדר במקום וממשיכים לסייע לצה"ל לאבטח את העברת הסיוע ההומניטרי, זאת בהתאם להנחיית הדרג המדיני ביטחוני.
משטרת ישראל נוקטת במדיניות הכלה ורגישות כלפי המוחים, אך לא תאפשר הפרת הסדר הציבורי, ותפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את הסדר ולא ישמע להוראות השוטרים.
הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









