מבזקים
חלקי טיל תמיר מיירט נחתו בתוך גן יבנה מטח טילים בליסטיים מסיבי מאיראן: אזעקות והתרעות חירום הופעלו במרכז, בשפלה, בדרום ובשומרון עדכון רשות האוכלוסין וההגירה: אלו לשכות מינהל האוכלוסין שיהיו פתוחות היום לקבלת קהל בבור בקריה: הרמטכ"ל ובכירי צה"ל מפקדים על גל התקיפות המסיבי באיראן טיל שוגר מתימן לגוש דן ולשפלה – דובר צה"ל: חיל האוויר תקף מטרות צבאיות באיראן צביקה ברוט בהודעה דחופה לתושבי בת ים: "הירי עשוי להתרחב לאזורנו לקראת הבוקר, פתחנו את מקלטי בתי הספר" הנחיות חירום בירושלים: 'כללית' מחוז ירושלים עוברת למתכונת פעילות מותאמת חירום התחבורה הציבורית עוברת למתכונת חירום – היקף האוטובוסים יצומצם מהיום ל-75% מתן דיל, ראש עיריית רחובות: דיל: "ערוכים לכל תרחיש, פועלים בתיאום מלא עם פיקוד העורף" דובר צה"ל בעדכון דרמטי: "איראן שיגרה טילים לעבר ישראל, הם ביצעו טעות חמורה; אנחנו ערוכים לאפשרות של ירי נוסף לעברנו" הערכת מצב דחופה במשרד התחבורה: המרחב האווירי של ישראל יישאר פתוח, הטיסות כסדרן אור יהודה: בהנחיית ראש העיר ליאת שוחט – נפתחו המקלטם והממ"מים הציבוריים כוננות מוגברת בנתניה: בהנחיית ראש העיר אבי סלמה – נפתחו המקלטים הציבוריים אשדוד בכוננות חירום: בהנחיית ד״ר יחיאל לסרי – נסגרו החופים והפארקים ונפתחו המקלטים הציבוריים רחובות בכוננות שיא: בהנחיית ראש העיר מתן דיל – נפתח מרכז ההפעלה העירוני וכלל המקלטים הציבוריים פתוחים כוננות מוגברת בגבעתיים: בהנחיית ראש העיר רן קוניק – נפתחים המרחבים המוגנים בבתי הספר ובגנים בהנחיית ראש העיר רז שגיא, נפתחו מחדש המקלטים הציבוריים בראש העין יוסי ברודני, ראש עיריית גבעת שמואל: "פתחנו את המקלטים, המוקד העירוני זמין עבורכם" השבתה מלאה של מערכת החינוך ומעבר למתכונת חירום קשוחה במשק: פיקוד העורף מעלה את הכוננות לרמת התגוננות 3 יו"ר הנהגת ההורים הארצית: "סגירת מערכת החינוך – החלטה נכונה ומתבקשת"

הלם: כוכב הרשת עידן אוחיון מת בפתאומיות

ברוך דיין האמת. היום (רביעי) בשעה 15:00 בצהריים נטמן עידן אוחיון בבית העלמין בקרית גת. אוחיון, כוכב הטיקטוק והאינסטגרם מת במהלך הלילה במפתיע, לאחר שחש ברע בימים האחרונים. ככל שידוע, גם במצבו הרפואי החלש, ולאחר מספר בדיקות שנערכו לו הוא אושפז, והמשיך להעלות סרטונים מבלי לספר לאיש על מצבו הבריאותי.

הוא היה בן 28 בלבד במותו, צבר מאות אלפי עוקבים ברשת – הן באינסטגרם והן בטיקטוק, ונהג לדבר בגלוי ובהומור על המאבק שהוא מנהל עם המשקל. בתכנית הצינור" שעשתה עליו כתבה אמר: "אני לא מתבייש בזה שאני שמן. אנשים מתערבים לי בחיים ברמה הבריאותית. חלאס, אני שמן, יש אנשים שמנים בעולם". אוחיון התייחס גם לתגובות הגולשים, שטענו כי הוא פוגע בבריאותו. אני שונא את זה כי אני יודע שהם צודקים. תשחררו ממני, אני עושה את ההחלטות שלי עם עצמי, אני מספיק בוגר. כל תהליך של ירידה במשקל לא צלח, אני מכור לאוכל, פשוט ככה. אף אחד לא באמת מבין מה קורה מאחורי עידן אוחיון, כולם חושבים שזה תמיד אוכל. תעצרו שניה, יש פה בן אדם שנלחם. יש פה בן אדם שעבר קשה".

השבעה מתקיימת בבית המנוח ברחוב מבצתע נחשון 29 בקרית גת. 

(צילום מתוך האינסטגרם של עידן אוחיון)

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן