מבזקים
מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו אילת: רוכב קורקינט חשמלי בן 48 נפצע בשדרות התמרים – מצבו בינוני באר יעקב נערכת לחורף של הצגות: "אנדרסן וספר האגדות" ו"אליסה בארץ הנפלאות" מגיעות לעיר אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר? הנתון החריג של יבנה: 100% מהבנייה החדשה – בהתחדשות עירונית קריית מלאכי בונה – אבל ההתחדשות העירונית עדיין לא הגיעה לשלב הביצוע 795 דירות חדשות באופקים – אבל אף אחת מהן לא בהתחדשות עירונית פתח תקווה שנייה בישראל: 956 דירות בהתחדשות עירונית בחצי שנה נתניה בחמישייה הארצית: כמעט מחצית מהבנייה החדשה מגיעה מהתחדשות עירונית כמעט 7 מכל 10 דירות חדשות בבת ים מגיעות מהתחדשות עירונית נס ציונה בצמרת הארצית: יותר מ-80% מהבנייה החדשה בהתחדשות עירונית 208 דירות חדשות באילת – אפס התחדשות עירונית פיצוצים נשמעו בשדרות ובעוטף: אוגדת עזה מבהירה – מדובר בפעילות כוחותינו ברצועה נעצר חשוד בהצתת מתקן השפכים שהושבת בנגב: בן 52 מאום בטין נחקר מחר בעוטף: 2,500 איש צפויים בעצרת הזיכרון לציון שלוש שנים ל־7 באוקטובר גאווה לבת ים: הנרי חן הוכתר לאלוף אירופה בוויקבורד אמו של רס״ן עידו שני ז״ל מרמת גן דורשת ועדת חקירה ממלכתית חולץ מחוסר הכרה לאחר תאונה עצמית בלוד – מצבו קשה חשד להצתה השבית את מכון הטיהור: 30 אלף מ״ק שפכים זורמים מדי יום לכיוון באר שבע

המחווה המרגשת בפסטיבל הבירה בגני תקווה: מרימים לחיים לתומר

מאות מתושבי העיר הגיעו בסופ"ש לחגוג בפסטיבל בירה, אוכל ומוזיקה במרכז צים בגני תקווה האירוע כלל הופעות חיות, מבשלות מקומיות ודוכני אוכל מגוונים המשתתפים בפסטיבל לקחו חלק בשירה משותפת והרמת כוס לחיים לכבוד יום הולדתו של תומר נגר הי"ד, שנפל בקרב במוצב כיסופים, ומשפחתו הקימה מבשלת בירה לזכרו

במרכז צים אורבן בגני תקווה התקיים בסופ"ש פסטיבל הבירה שהביא אליו מאות תושבים שהגיעו ליהנות מבירות איכותיות ממבשלות כחול-לבן ודוכני אוכל מגוונים. בין מופעי המוזיקה עלו לבמה הזמרת אסנת הראל ולהקת 'היטמן' שהקפיצה את הקהל עם מיטב הלהיטים והצליחה להביא את כל הנוכחים לרחבת הריקודים.

אירוע השיא היה לכבודו של תומר נגר הי"ד, לוחם גיבור שנפל בקרב קשה במוצב כיסופים. במהלך המופע הקדישו לתומר שני שירים והתקיימה הרמת כוסית לכבודו, לצד בני משפחתו. מבשלת הבירה שהוקמה לזכרו של תומר הציגה את הבירות הייחודיות שלה. התושבים והמבקרים עצרו את הכל, הרימו כוס לחיים והקדישו רגע של כבוד לזכרו של תומר, עם המון אהבה ותמיכה למשפחתו שנכחה במקום.

מבשלות נוספות שהשתתפו באירוע היו מבשלת 'עמק האלה', שהציגה בירות יצירתיות שנעשו באהבה ובמקצועיות, וחברת 'יין בשוק' שהציעה מבחר רחב של בירות מקומיות נוספות. דוכני האוכל המגוונים הוסיפו לאווירה החגיגית ולא השאירו אף אחד רעב. פסטיבל הבירה בגני תקווה הפך לסמל של קהילה שמוקירה את מורשת גיבוריה, ובאותו הזמן גם נהנית ממוזיקה, אוכל טוב ובירה מצוינת. האירוע השאיר את כולם עם תחושת חיבור וקהילתיות חזקה, והזכיר לכולנו את המשמעות של הנצחת הרוח והזיכרון בדרכים יצירתיות ומרגשות.

רה"ע גני תקווה, ליזי דלריצ'ה, סיכמה: "בתוך השנה המורכבת הזו, חשוב שגם נדע לשמוח ולחגוג את החיים, גם עבור אלה שלא איתנו יותר ובמותם ציוו לנו על החיים. הרמת הכוסית לזכרו של תומר מזכירה לנו כמה חשוב להנציח את הגיבורים שלנו בדרכים שהם רצו להיזכר בהם. תומר היה לוחם אמיץ ואיש עם חיוך כובש. הפסטיבל הזה הוא לא רק חגיגה של בירה ומוזיקה, אלא גם חגיגה של החיים והזיכרון. אני גאה בקהילה שלנו שמתכנסת סביב המשפחות השכולות ותומכת בהן. נמשיך להחזיק את זכרו בלבבותינו."

 

◼️ לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית גני תקווה | תמונה ראשית באדיבות המשפחה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גני תקווה

לחצו כאן
דילוג לתוכן