מבזקים
פתח תקווה מתכוננת ללילה הכי טעים של הקיץ: מי מגיע להופיע? אשקלון: צב ים פצוע חולץ מתחנת הכוח רוטנברג והועבר לשיקום הפענוח מתקרב: הצהרת תובע נגד החשודים ברצח בניהו רזי בירושלים אסון באשקלון: הולכת רגל כבת 80 נהרגה מפגיעת אוטובוס, שתי נשים נוספות נפצעו שריפה גדולה סמוך לכביש 6: הכביש נחסם באזור יער בן שמן טורניר סנוקר ופינוקים ללא עלות: ערב השיא של הקיץ לנוער באופקים אשקלון: הפנינגים, הצגות וסדנאות יצירה – אירועי הקיץ לכל המשפחה בעיר ראשוני: הרוגה כבת 80 ושתיים במצב קשה לאחר שאוטובוס פגע בהולכי רגל באשקלון אשקלון: אוטובוס פגע במספר הולכי רגל ברחוב דוד רמז; הרוג בזירה ראשון לציון: עורך דין נורה למוות במשרדו נתניה הופכת לבירת הילדים: 65 הצגות, אמנים מהעולם ופסטיבל ענק בסוכות בן 25 מאשדוד נאשם שאיים לשרוף את הבית בזמן העימות עם אמו כתב אישום נגד תושב אשקלון – החזיק לפי החשד קוקאין, קטמין וכדורי אוקסיקודון אשקלון: כתב אישום נגד תושב אשדוד שהפר צו פיקוח העונה ה – 20 באשקלון יצאה לדרך: מאות אוהדים מילאו את חוף דלילה בפתיחת ליגת כדורגל החופים כיכר חדשה בראש העין מנציחה את תשעת נרצחי הנובה מהעיר: "לב של זיכרון, כאב ותקווה" גבר כבן 50 נורה למוות ברחוב משה לוי בראשון לציון, המשטרה פתחה בחקירה שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: עוטף עזה מבקש להפוך למעבדת החדשנות של ענף הבנייה בישראל אחרי פגיעת הטיל: מרכז שיקום חדש יוקם בסורוקה ויכפיל את היקף האשפוז בדרום בהשקעה של כ – 2 מיליון שקל: טיילת כרמל בנתניה התחדשה בגן משחקים חדשני

המרכזים הקהילתיים ביבנה: "עדיין לומדים איך ומה צריך לעשות כדי לחיות עם הוירוס הזה"

לאחר תקופה ממושכת בה שהו מעל 800 עובדי הרשת בחל"ת, חוזרים לפעילות במרכזים הקהילתיים ביבנה.

המגבלות החדשות שנוצרו עם וירוס הקורונה: חובת עטיית מסכות, מדידת חום, הצהרת בריאות ושמירת מרחק יצרו שגרה חדשה בה אנו למדים תוך כדי תנועה.

נציג הרשת מסר: "75% מהחוגים ברשת חזרו לפעילות והיה  מרגש לפגוש את המדריכים, ההורים, הילדים והאזרחים הותיקים ולהבין כמה המרכזים הקהילתיים מהווים נדבך חשוב בחייהם ובחיי כולנו. אנחנו עדיין לומדים איך ומה צריך לעשות כדי לחיות עם הוירוס הזה. כמו שמערכת הבריאות העולמית לומדת להכיר את הוירוס, להבין מה הוא בדיוק גורם ואיך הוא מדבק, כך גם אנחנו. לומדים איך לנהל את כל הפרויקטים הרבים שלנו מול מגבלות הקורונה. ויש לנו עשרות פרויקטים, מיזמים ועשייה. אנחנו תקווה שלאט לאט הכל ישוב למקומו.

מעל הכל אני כואב את ההבראה שאנו נאלצים להיות בה כרגע. הבראה היא מילה יפה,  אלא שמאחוריה מסתתרת האמת , לא כל העובדים שלנו חזרו לעבודה שלהם.  כ 25% מכלל הפעילות שלנו עדיין מחכה לאישור חזרה, אלו בדיוק האנשים שעדיין לא יודעים מה ילד יום ואנו יודעים שזה זמני ומחכים לכך שהמערכת תשוב לעצמה. לאורך המשבר עבדנו מתוך צורך ודרישה של הקהילה ואנו נמשיך להיות קשובים לרחשי הציבור ונמשיך להציע סיוע לכולם . תחת הציווי "ונשמרתם לנפשותיכם מאוד" יש חשש גם לבריאות הגוף אבל גם לבריאות הנפש.

אני יודע שחשש כלכלי וחוסר עשייה יכולים בקלות לפגוע בנפש שלנו. אני מבקש לשלוח מכאן לכולנו עידוד וחיזוק – המגיפה הזו תעלם, הגופים שאמורים לסייע ברמה הלאומית יבינו מהר מאוד את מחויבותם לציבור ואנחנו כאן, ברשת המרכזים הקהילתית פועלים יום ולילה למען כלל הקהילה. כמו כן  אני מבקש להודות לתושבי העיר על האמון שהם נותנים ברשת למרות האתגרים הכלכליים והבריאותיים הפוקדים אותנו. אנו ברשת עם הפנים קדימה ובשאיפה לפעילות מלאה ושוטפת, לקיים את אירועי הקיץ וההפנינג הקהילתי ברחבי העיר".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן