היחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) גלעד של מחוז ירושלים חשפה בתום חקירה סמויה רשת סחר בסמים שפעלה על פי החשד באזור ירושלים ומעלה אדומים.
במסגרת החקירה נעצרו שני תושבי אזור ירושלים, בשנות ה־20 וה־30 לחייהם, בחשד שהפעילו מערך להפצת סמים מסוכנים. על פי החשד, השניים היו מעורבים בהפצה של למעלה משני קילוגרמים של סם מסוג "קריסטל".
עם המעבר לשלב הגלוי של החקירה פשטו הכוחות על מספר מוקדים ועצרו את החשודים. במהלך החיפושים נתפסו כספת ובה כ־66 אלף שקלים ו־400 דולר במזומן, טלפונים מבצעיים ורכב שעל פי החשד שימש לביצוע עסקאות הסמים.
אחד הממצאים הבולטים בחקירה היה הסלקת הסמים בגג הרכב. במהלך החיפוש איתרו השוטרים חומר החשוד כסם מסוג "קריסטל" שהוחבא במקום מסתור ייעודי.
בנוסף לשני החשודים המרכזיים נעצרו שלושה חשודים נוספים בחשד שרכשו מהם סמים.
במשטרה ציינו כי החקירה נוהלה במשך תקופה באופן סמוי, במהלכה נאספו ראיות וממצאים שהובילו למעצרים ולחשיפת הרשת.
החקירה נמשכת.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








