פעילות מבצעית ממוקדת של כוחות המשטרה, הובילה הלילה לסיכול פעילותם של 3 חשודים, שפעלו עפ"י החשד כחוליה לגניבת רכבים באזור גזרת מרחב לכיש – החשודים נעצרו כברשותם אמצעים שעפ"י החשד שימשו אותם בעבירות.

משטרת ישראל מנהלת במהלך החודש האחרון חקירה סמויה נגד חוליה המונה 3 חשודים (שנות ה 20, דרום), שעפ"י החשד ביצעו מספר גניבות של רכבים באזור הערים קרית גת, קרית מלאכי, שדרות והמושבים הסמוכים.
הלילה, במהלך פעילות מבצעית סמויה, הבחינו השוטרים ברכבם של החשודים כשהוא עושה דרכו לכיוון העיר קרית גת, עפ"י החשד במטרה לבצע עבירות נוספות של התפרצות וגניבת רכבים, ובשלב זה הוחלט לסכל את פעילותם וכוונותיהם, וכוחות המשטרה עצרו את הרכב ואת החשודים.
ברכבם נתפסו מסיכות סקי, כפפות, ושלט שעפ"י החשד שימש אותם לפתיחת רכבים וגניבתם. החשודים נמצאים בשעה זו בחקירה בתחנת קרית גת, שבסיומה יובאו בפני בית המשפט בבקשה להאריך את מעצרם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









