מבזקים
תאונה קטלנית במחלף יבנה; תושב אשדוד נהרג במקום מהצהריים: הדרום עלול להיסגר בחלקו בגלל מזג האוויר מאחורי הגדר בקריית עקרון קורה משהו – וזה כבר משנה את השכונה ירוחם: “זה לא שוויוני” – טענות לאכיפה בררנית והחרמת מליאה באר טוביה עולה על מפת ההייטק: חוות שרתים חדשה יוצאת לדרך שדרות שוברת את הכללים: מוזיאון חדש לקטנטנים ייפתח בעיר ערד: זה הרגע שבו הכול מתחיל מחדש הקיץ מתחיל בבת ים – וזה מה שמחכה לכם בחופים קריית גת: הגשר החדש כבר נבנה – אבל לא בכביש תביעת ענק נגד עיריית יהוד מונסון על עיכוב פרויקט של 500 דירות הצפון תחת אש – רגע לפני הפסקת האש: פצועים קשה מפגיעות רסיסים קריית עקרון: ההחלטה שעלתה לציבור ביוקר זה מה שעושים בלהבים כדי שהילדים לא יוותרו על ספורט בקיץ יהוד מונוסון משיקה: תמיכה רגשית ולימודית לתלמידים – פעמיים בשבוע גבעת שמואל: מתקפה חריפה על סמוטריץ – "האחרון שיכול להטיף” חשש כבד לחייה של תושבת פתח תקווה בת 56 כמה ברחובות, נס ציונה, יבנה וחולון? נתוני העלייה החדשים נחשפים לקראת יום העצמאות חגיגות העצמאות בת"א יתקיימו במתכונת קהילתית ומצומצמת – ללא זיקוקים וללא ספריי שלג “קפה החברים של עמית” באור יהודה – תכירו את עגלת הקפה שהפכה למפגש קהילתי “מאסטר שף משפחתי” למילואימניקים בגני תקווה

הספארי ברמת גן על סף קריסה: סגירת תקופת השיא מחקה 15 מיליון שקל

ראש העיר כרמל שאמה הכהן פנה לוועדת הכספים בדרישה לסיוע דחוף: “אם יהיה צורך, רמת גן תעמוד מאחוריו”

הספארי ברמת גן מתריע על פגיעה כלכלית חריפה בעקבות סגירתו במהלך תקופת השיא של השנה, שכללה את חגי פורים, פסח ועיד אל פיטר. בתקופה זו פוקדים את הספארי מאות אלפי מבקרים מדי שנה, והסגירה הובילה לאובדן הכנסות של כ15 מיליון שקלים סכום המיועד ברובו לטיפול, תזונה ורווחת בעלי החיים.

לאחר שדווח לאחרונה על הפסד של למעלה מ14 מיליון שקלים, עלה היום ראש עיריית רמת גן כרמל שאמה הכהן לדיון בוועדת הכספים של הכנסת, במטרה לקדם פתרונות סיוע דחופים לספארי.
במהלך הדיון הוצגה הפגיעה הכלכלית המשמעותית והצורך המיידי בתמיכה על מנת להבטיח את המשך פעילותו התקינה של הספארי ואת רווחת אלפי בעלי החיים החיים בו.

ראש העיר כרמל שאמה הכהן אמר "הספארי על סף קריסה כלכלית בעקבות סגירתו במהלך תקופת השיא שלו שכללה את פורים פסח ועיד אל פיטר. מדובר באובדן הכנסות של כ15 מיליון שקלים. למרות שהיינו עיר המטרה זו לא היתה מלחמה של רמת גן אלא מלחמה של מדינת ישראל. עלינו היום לכנסת לדיון בוועדת הכספים כדי לקדם פתרון ואני מודה לכל חברי הכנסת שהתגייסו לטובת הספארי. התקדמנו עקרונית אך לא מעשית ועדיין חזרנו אופטימיים. הספארי לא יקרוס וגם אם יהיה צורך רמת גן תעמוד מאחוריו ותספק סיוע חירום ראשוני."

הספארי מדגיש כי לצד המשבר הכלכלי צוותי המטפלים ממשיכים להגיע מדי יום ולדאוג לבעלי החיים במסירות מלאה, תוך שמירה על שגרה יציבה ככל האפשר גם בימים מאתגרים אלו.
בספארי קוראים לגורמים הממשלתיים לפעול במהירות למציאת פתרון שיבטיח את המשך פעילותו של אחד ממוסדות השימור והחינוך החשובים בישראל.


◼️ חדשות רמת גן והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות הספארי

דילוג לתוכן