מבזקים
אשקלון: גופה נפלטה מהים סמוך לחוף הצוק בגן הלאומי טרגדיה באשדוד: נקבע מותו של הנער בן ה־17 שאותר ללא הכרה בביתו ירושלים: פעוטה בת שנתיים אותרה חבולה לאחר שנעדרה כחצי שעה – בן 11 עוכב לחקירה רגע מרגש בשריפה בגן יבנה: אוגרים רבים חולצו מהדירה הבוערת בן גביר בג׳ואריש ברמלה: ״המבנה הבלתי חוקי ה־10,000 נהרס – ולא נעצור״ אשדוד נער בן 17 אותר בביתו ללא הכרה – מצבו אנוש שריפה גדולה בגן יבנה: כוחות רבים הוזעקו לזירה ברחוב ינאי הדגל הענק שהוסר מהרצליה בדרך לנתניה? אבי סלמה מקדם את המיזם בעיר ריקול למוצר "כוכבי תירס": גוף זר מתכתי נמצא באחת האריזות – הציבור מתבקש שלא לצרוך יקבי ירושלים אגודה חקלאית שיתופית השיקו את חנות האונליין המחודשת פתח תקווה, נמל התעופה בן גוריון, ברנר והערבה התיכונה: היתושות שנושאות את הנגיף אותרו – 17 כבר חלו רמלה: הנהגת ההורים הארצית הגיעה לסיור בעיר וחיזקה את השותפות עם העירייה שני חשודים נעצרו בעקבות קטטה באילת – המשטרה מחפשת את המעורבים אביו של ראש העיר משה ליאון הלך לעולמו בגיל 92 אשדוד: מאות משפחות יצאו לחולות – וגילו מה מסתתר בטבע המקומי ארבע אצבעותיה של בת 58 מאשקלון נקטעו במיקסר אור יהודה: אומגה, קיר טיפוס ופארק חבלים – המחווה המרגשת לרועי סדן עיריית אופקים מכניסה את הבינה המלאכותית לשירות לתושב בת ים: כלבים, טריקים והפתעות – כך נראה המפגש של "הולכים על 4" כ-2.5 ק״ג קוקאין נתפסו במבצע בלוד – כך אותר מקום ההסלקה

העיר שזכתה בפרס חינוך ארצי עצרה לומר תודה למורים

בגבעת שמואל חגגו את יום המורה עם מחוות בבתי הספר, בגנים ובחדרי המורים

יום המורה תשפ״ו: גבעת שמואל אומרת תודה לאנשי ההוראה

הם אמונים על חינוך ילדינו, נושאים באחריות עצומה ומשקיעים בעבודתם מתוך שליחות, אכפתיות ומסירות- והיום אנו אומרים להם תודה.

גבעת שמואל ציינה את יום המורה בשורה של מחוות מרגשות לצוותי החינוך בעיר, מורות ומורים, גננות, תומכות חינוך וכל נשות ואנשי ההוראה, המופקדים על חינוך ילדי העיר לאורך כל השנה.

בבתי הספר ובגני הילדים צוין היום בשיתוף ועדי ההורים. בכל מוסד חינוכי נבחרה דרך ייחודית להביע את ההוקרה: ארוחות שהוכנו על ידי ההורים והתלמידים, ברכות אישיות שנכתבו מכל הלב ופעילויות משותפות באווירה חמה ומכבדת. כולן נועדו לומר דבר אחד פשוט – תודה.

כחלק מההוקרה הוקמו עמדות שייקים מפנקות בחדרי המורים בכל בתי הספר בעיר, ביוזמת אגף החינוך בעיריית גבעת שמואל. הגננות ותומכות החינוך יקבלו שובר לשייק בריאות.

ראש העיר, יוסי ברודני, ערך הבוקר ביקור בבתי ספר ובגני ילדים, אליו התלוו מ״מ ראש העיר מירב שולנר, מנהל אגף החינוך מוטי סגל, מנהלת מחלקת גני ילדים סימה תבל וצוות האגף.
ברודני בירך את אנשי ונשות החינוך ואמר: ״מערכת החינוך של גבעת שמואל היא מהטובות בישראל, זוכת פרס חינוך ארצי, שמציגה שנה אחר שנה הישגים מרשימים. על העשייה הזאת חתומים יום יום המורות והמורים, מנהלות ומנהלי בתי הספר, הגננות, תומכות החינוך וכל עובדי ההוראה בעיר. זו עבודה שנעשית במסירות, באחריות גדולה ובשותפות מלאה עם ההורים ועם התלמידים עצמם. היום אנחנו מציינים את יום המורה, אבל עבורנו כל יום הוא יום המורה, יום שבו צריך לעצור ולהגיד תודה לאנשים היקרים שעושים את העבודה החשובה הזו״.

מוטי סגל, מנהל אגף החינוך בירך את אנשי החינוך ואמר: ״מערכת החינוך נשענת על אנשים. על מחנכות ומחנכים שמגיעים בכל יום עם אחריות גדולה ורצון אמיתי להשפיע. לצד המקצועיות, יש כאן גם מחויבות אישית עמוקה, ראייה של כל תלמיד ותלמידה והבנה של התפקיד המשמעותי שיש לנו בעיצוב הדרך שלהם. יום המורה הוא הזדמנות לעצור ולהגיד תודה על עבודה יומיומית, מסורה ומשמעותית״.


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעת שמואל

לחצו כאן
דילוג לתוכן