מבזקים
תועד מהאוויר: נהג מרהט חצה קו הפרדה רצוף ונעצר בכביש 31 נתב״ג: חניוני כרם ופרדס מלאים, עומסים צפויים גם בסוף השבוע תלמידי “אופק” ברמלה הפכו שיעור מתמטיקה לעפיפוני זיכרון תל אביב: רוכבי סורון נעצרו אחרי רכיבה פראית בין מתרחצים בחוף גורדון באר שבע: כתב אישום נגד תושב עזה שהחזיק את גופת אורון שאול ז״ל עבור חמאס רמלה נפרדת מראש העיר לשעבר: היום ייערכו טקס הפרידה והלוויה של משה פרץ ראשון לציון ומודיעין: רכבת ישראל מוסיפה רכבות בשעות השיא הכבשים שנגנבו ממכון המחקר אותרו בנגב: שלושה נאשמים בפרשה שמטלטלת את המכון הוולקני פיצוץ קטלני בנתיבי איילון: אישה נהרגה ברכב סמוך למחלף חולון – התפתחות באר שבע: צו איסור פרסום הוטל על חקירת פיצוץ הרכב יבנה מצדיעה למילואימניקים: שלטי חוצות וערב הוקרה למשפחות שנושאות בנטל אשקלון צעדה עם ידידי ישראל: מצעד העמים התקיים בעיר אשקלון מגבירה אכיפה: טרקטורונים וכלים חשמליים על הכוונת בת ים לפני שנת ה – 100: תלמידי כיתות ט׳ הציגו פתרונות לעיר של המחר אופקים פותחת דלת להייטק: מחזור נוסף בקורס QA יצא לדרך אשקלון: שיקום חוף בר כוכבא נכנס לשלב חדש גבעתיים חוגגת גאווה: עשרות אירועים, כנס הורות גאה ופעילויות למשפחות ישיבה תיכונית חדשה תיפתח בכפר תפוח מפכ״ל המשטרה באילת: “מרחב ייחודי שאין דומה לו בישראל” מחדל המים בערבה: פעילות תחזוקה לקידוחים בירדן בוטלה ברגע האחרון

העיתונאי מיכאל שמש זכה בפרס המכון הישראלי לעיתונות ולתקשורת לשנת 2024

בנימוקי קבלת הפרס נכתב: "עבודתו של שמש חושפת את אחורי הקלעים של הפוליטיקה הישראלית, ומביאה לידיעת הציבור מידע החיוני להבנת החלטות שלטוניות בהקשרן המלא והאמיתי"

פרס המכון הישראלי לעיתונות למצוינות עיתונאית לשנת 2024 יוענק השנה לעיתונאי, הכתב הפוליטי של כאן חדשות, מיכאל שמש. מיכאל שמש החל לשמש ככתב הפוליטי של כאן חדשות לפני שבע שנים, מיד לאחר שירותו ככתב החרדי הראשון בגלי צה"ל. בעבודתו חושף שמש את הנעשה בממשלה ובקבינט, בלשכת ראש הממשלה ובסיעות הכנסת.

בנימוקי קבלת הפרס נכתב: "עבודתו של שמש חושפת את אחורי הקלעים של הפוליטיקה הישראלית, ומביאה לידיעת הציבור מידע החיוני להבנת החלטות שלטוניות בהקשרן המלא והאמיתי. שמש חשף לראשונה את הפרשה הביטחונית במשרד ראש הממשלה, ומאז המשיך בסיקורה השוטף, ללא משוא פנים. בין פרסומיו הנוספים ב-2024: מועמדו של נתניהו לנציב שירות המדינה נעדר ניסיון ניהולי הולם; יועצו של נתניהו השתתף בישיבה בנושא הדחת היועצת המשפטית לממשלה; הקלטת שר התקשורת ד"ר שלמה קרעי: "אנו יכולים לשנות את המשטר אם נרצה"; פרסום ראשון של כוונת נתניהו לפטר את שר הביטחון יואב גלנט".

ליאור לנדנברג, מנהל חטיבת החדשות: "כאן חדשות גאים במיכאל שמש על קבלת הפרס. מדי ערב הוא מביא לקהל הצופים בכאן 11 והמאזינים בכאן רשת ב סיקור עיתונאי נוקב, מקצועי ואמין של התחום הפוליטי. בעבודה קשה שמש קיבע את מעמדו ככתב הפוליטי הטוב בישראל הוא מהווה דוגמה לעיתונאות של שידור ציבורי עצמאי וחזק".

◼️ הצטרפו לחדשות ברנז'ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות
קבוצת ערים

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מיכה לובטון

דילוג לתוכן