נערה הותקפה הערב (חמישי) במרכז העיר על ידי אדם זר שניסה לשדוד ממנה את האופניים עליהם רכבה.
סמוך לשעה 21:30 הגיח הזר, כבן 50, לצומת הרחובות מלאכים פינת האמהות שם לדבריה, תקף אותה בחפץ חד. היא נפלה מהאופניים, בשלב הזה התרחש ביניהם עימות תוך שהוא מנסה לחטוף ממנה את האופניים. לאחר שלא הצליח במזימתו הוא הניח לה וברח מהמקום. כוחות משטרה פתחו במצוד אחריו אך טרם הצליחו לאתרו.
במקרה אחר, התנפל אדם על אישה מבוגרת, זמן שצעדה ברחוב הרצל פינת אפרים זקס. החשוד הלם בראשה באמצעות חפץ חד וכתוצאה מכך היא נפצעה, איבדה שיווי משקל ונפלה על המדרכה. החשוד אחז בתיקה מצידו השני אך היא התנגדה ואחזה בו בחוזקה עד שנאלץ לוותר ולברוח. ניסיון השוד שבוצע לעיני אזרחים שעברו ניגשו לאישה ובמקביל הזעיקו את כוחות המשטרה.
שוטרי תחנת רחובות הגיעו למקום, תחקרו את האישה החבולה אולם לא הצליחו לאתר את החשוד. המשטרה פתחה בחקירה במסגרתה תאסוף סרטונים ממצלמות אבטחה של עסקים בסמוך, החקירה בעיצומה.