תאונת דרכים קטלנית הערב (שישי) בנגב: גבר כבן 35 נהרג ושלושה בני אדם נוספים נפצעו באורח בינוני בהתנגשות בין שני כלי רכב בכביש 316, סמוך לאפיניש.
בשעה 18:47 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על התאונה. עם הגעת צוותי ההצלה לזירה התברר כי שני כלי הרכב התהפכו לשולי הדרך.
נהג אחד מכלי הרכב, גבר כבן 35, נלכד ברכבו וסבל מפגיעה רב־מערכתית קשה. פראמדיקים של מד"א ביצעו בו בדיקות רפואיות, אולם הוא היה ללא סימני חיים ומותו נקבע במקום.
מהרכב השני חולצו שלושה גברים בני 27, 30 ו־37. השלושה היו בהכרה וסבלו מפגיעות רב־מערכתיות. לאחר טיפול רפואי ראשוני בזירה הם פונו לבית החולים סורוקה בבאר שבע כשמצבם מוגדר בינוני ויציב.
פראמדיק מד"א עדן מילמן סיפר: "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד עם מעורבות שני כלי רכב. נהג אחד הרכבים, גבר כבן 35, נלכד ברכבו שהתהפך לשול והיה עם פגיעות פח קשות מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
עוד סיפר כי "מהרכב השני, שהיה הפוך בשול הדרך, חולצו שלושה גברים כבני 30 כשהם בהכרה וסובלים מפגיעות רב־מערכתיות. הענקנו להם טיפול רפואי ופינינו אותם לבית החולים כשמצבם בינוני ויציב".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








