מבזקים
אחרי יותר מ – 20 שנה במקלט: שבט הצופים “עתיד” בחולון בדרך לבית קבע גני תקווה ממשיכה להרחיב את תוכנית החוסן בבתי הספר הפאמפטרק החדש בסביון נפתח לרכיבה אשקלון: ייעוץ הורי ללא עלות בגינת המשחקים בעיר היין סוף סוף ירידה – אלה מחירי הדלק לחודש יולי בלונים שבתוכם אבנים הושלכו לעבר רכבים בשכונת השחמון באילת בנאות חובב מצדיעים למשפחות המילואים: כניסה חינם למרכז המבקרים לאורך הקיץ באר שבע מחזירה את הקיץ לעיר העתיקה: אירועי לילה יחזקו את העסקים המקומיים עמנואל ממשיכה להתרחב: שווקה קרקע לבניית 21 דירות ומתחם מסחר לראשונה בקריית מלאכי: מכינה חדשה תחבר בין תורה, שירות צבאי ועשייה קהילתית למרות התקופה הביטחונית: מתחם הקניות בדימונה רשם זינוק של עד 34% בפדיונות אור יהודה אירחה טורניר לזכר לוחמים שנפלו בעזה; קבוצות מקריית אונו, סביון וגני תקווה השתתפו אביה של רוני אשל שנפלה בנחל עוז: "אי אפשר לברוח מהאמת של 7 באוקטובר" איראן מנסה להרחיב את המו"מ עם ארה"ב: גם עזה ויהודה ושומרון עלו לשולחן בן 70 התמוטט בחדר מדרגות באשדוד – וליבו שב לפעום לאחר החייאה ממושכת רחוב עמק רפאים בירושלים ייחסם בחלקו לחצי שנה בשל עבודות הרכבת הקלה גופת גבר אותרה במנהרת לה גוארדיה; הכביש נחסם לתנועה יפו: פיצוץ ברכב, פצוע פונה לבית החולים; המשטרה פתחה בחקירה עיריית אשדוד קוראת לציבור להגיש מועמדות לעיטור "יקירת ויקיר העיר" לשנת 2026 צוואר בקבוק מטורף: גם אתם סובלים מהפקקים בעד הלום?

הרצאה מרתקת באור יהודה: תופעת השתלטנות הקיצונית בזוגיות

עיריית אור יהודה באמצעות מחלקת משאבי קהילה באגף שח"ק קיימה הרצאה מרתקת מטעם פורום מיכל סלה בנושא תופעת השתלטנות הקיצונית בזוגיות, שמתרחשת בחמישית מהמשפחות בישראל.

עיריית אור יהודה באמצעות מחלקת משאבי קהילה באגף שח"ק קיימה הרצאה מרתקת מטעם פורום מיכל סלה בנושא תופעת השתלטנות הקיצונית בזוגיות, שמתרחשת בחמישית מהמשפחות בישראל.

ההרצאה עסקה במאפיינים של התופעה, באפשרויות לזיהוי והתמודדות עמה ובהדגמת סיפורים אישיים של נשים שחוו אותה. בין השאר הודגש כי אלימות בזוגיות יכולה לבוא לידי ביטוי לא רק באופן פיזי, אלא גם באמצעים פסיכולוגיים וחברתיים כמו עלבונות, קללות, השפלה ובידוד. כל ההתנהגויות הללו משפיעות על מגוון רחב של תחומים בחיי היומיום, כמו כלכלה, תעסוקה, השכלה, יחסים אינטימיים, חינוך ילדים, פנאי, מראה חיצוני, וגם קשרים עם המשפחה הגרעינית ועם חברות וחברים.

ההרצאה נערכה בהנחיית ד"ר אילנה קוורטין, מומחית בתחום זכויות הנשים. היא מבוססת על מחקר שערכה ד"ר קוורטין, הכולל ראיונות עם נשים שחוו את התופעה. ההרצאה גרמה לדיון פורה ומשמעותי והביאה להבנה עמוקה יותר של האתגרים המתמודדים איתם.

זו הזדמנות להודות לפורום מיכל סלה שפועל ללא הרף להצלת חיים ולמניעת אלימות כלפי נשים וכן לד"ר אילנה קוורטין. יישר כוח לכל המשתתפים ששאלו שאלות מעמיקות ותרמו לדיון פורה ומשמעותי, וכן לעמית ארביב, סטודנטית שנה ב' במגמת קהילה וניהול חברתי בתוכנית לתואר ראשון באוניברסיטת בר אילן שעושה השנה הכשרה מעשית והוציאה לפועל את ההרצאה.

 

◼️ לקבלת חדשות אור יהודה בלבד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן