מבזקים
צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון החשד בתל אביב: צעירה התלוננה כי נאנסה בביתו של מי שנחשד בצילום נשים בתאי הלבשה תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות

התחדשות עירונית בלוד: יוקמו 305 יח"ד

קבוצת לוינשטין וחברת יניב כהן החזקות נבחרו על ידי הדיירים במתחם שלמה המלך בעיר לוד לבצע פרויקט פינוי בינוי המשלב מגורים ומסחר במתחם שלמה המלך בעיר לוד, באחד מ-13 המתחמים המקודמים על ידי הותמ"ל, הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית ועיריית לוד (ותמ"ל 2012).

במסגרת הפרויקט, ייהרסו שלושה בנייני רכבת שבהם 84 דירות ישנות ועוד מבנה מסחרי שכונתי שבו 12 חנויות בבעלות פרטית, ובמקומם ייבנו 305 יחידות דיור בשני מגדלי מגורים בני 23-25 קומות ועוד שלושה בנייני בוטיק בני 7 קומות. בנוסף ייבנה מרכז מסחרי בשטח כ-1,200 מ"ר שחלקו יהיה לשימוש עיריית לוד. המתחם ממוקם על ציר שלמה המלך בלוד פינת רחוב ארלוזורוב, אהרון פלדמן וז'בוטינסקי. התוכנית השלמה למתחם שלמה המלך הופקדה כבר בותמ"ל והיא מתפרשת על שטח של 237 דונם בגבולה הדרומי של לוד צמוד לרמלה, מערבית לכביש 40 ושדרות ירושלים, מזרחית לרחוב יוספטל ומדרום לשדרות שלמה המלך. התוכנית כוללת הריסה של 982 יחידות דיור והקמה של 3,613 יחידות דיור בתמהיל מגוון במבנים של 10 עד 25 קומות.

אמיר לוטן, מנהל תחום התחדשות עירונית בקבוצת לוינשטין, ציין כי "הבחירה של הדיירים בלוינשטין וביניב כהן החזקות מהווה הבעת אמון ביכולות ובניסיון העשיר של שתי החברות בתחום ההתחדשות העירונית. הפרויקט הינו חלק מתנופת הבנייה והפיתוח שעוברת העיר לוד בכלל, והתחדשות השכונה בפרט – הכוללת יצירת מתחמי מגורים עירוניים המשלבים שטחי מסחר, שטחי ציבור, מרחב ציבורי מפותח, תוך התאמת השטחים להולכי רגל ורוכבי אופניים. בימים אלה אנו פועלים לגיבוש תוכנית מפורטת שתוגש לאחר מכן לאישור מוסדות התכנון, כשהצפי לאישור התב"ע הוא בתוך 3-4 חודשים".

יניב כהן, מנכ"ל ובעלים חברת יניב כהן החזקות, המתמחה בייזום פרויקטים במסגרת התחדשות עירונית, מוסיף כי "אנו מלווים את בעלי הקרקעות במתחם כבר מ- 2018 ואני שמח וגאה שהגענו לשלב שבו הפרויקט מתקדם וקורם עור וגידים. שותפים להצלחה הזו – חברי נציגות הדיירים שמשקיעים רבות מזמנם הפרטי; וכמובן "המבואה" – המנהלת להתחדשות עירונית של העיר לוד, שיחד עם החברה הכלכלית לוד ובתמיכת העירייה, תרמו משמעותית להתפתחות הפרויקט בהיבטיו השונים. החתמנו כבר כ- 50% מבעלי הדירות במתחם ואני צופה שבתוך חודש נגיע לרוב הנדרש בחוק".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן