מבזקים
טרגדיה: גבר נמצא מחוסר הכרה בבית בבאר שבע – עם פציעות בגופו כבוד לרחובות: חברת המועצה אוה גור מונתה למחזיקת תיק הספורט יוסי ברודני ולירן רוזיו בשיחת ניחומים לבכירי העיר התאומה של גבעת שמואל, בעקבות הפיגוע הקטלני שחוותה העיר הג׳ודוקא הראשל"צי פיטר פלצ׳יק מוכר את חליפת הקרב מפריז למען מתנדבי זק״א אשדוד במרוץ על נתיב הסחר החדש: "ישראל לא יכולה להרשות לעצמה להישאר מחוץ ל־IMEC" צו מנהלי לאי קיום אסיפה, אוסר על קיומה של הילולת הצדיק רבי יצחק גברא זצ"ל באזור בית שמש ערד: אשה פונתה לסורוקה עם חבלות בראש ובגב לאחר שנפגעה בתאונת דרכים בשורה לראש העין: נתיב תחבורה ציבורית חדש בכביש 471 הושלם בשורה לאשקלון: ארבעה מתחמי התחדשות עירונית הוכרזו כמתחמים מועדפים לדיור אמילי דמארי: "הציפיות שלי מהממשלה הבאה זה שיתנו לאמהות את הביטחון, לא לפחד ללכת לישון ולקום מדפיקה בדלת" זו השנה השנייה ברציפות: אופקים נבחרה לארח את תערוכת אגרומשוב עיריית ראשון לציון משיקה את חוברת אירועי הקיץ 2026 המגפה השקטה: בת 67 אותרה ללא רוח חיים במצב ריקבון מתקדם בבת ים דגלי הגאווה הוצתו ברחובות; עיריית רחובות: "עליית מדרגה מדאיגה" בשורה גדולה לתושבי שכונת הנביאים בראש העין – גן חסמבה נחנך השבוע בשכונה השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, במג״ב ירושלים: "חשוב לי שלוחמים ירגישו בטוח לפעול נגד האיומים – יש לכם את הגיבוי שלי" בת־ים מצדיעה לדור הבא: שש נערות נבחרו ל“אשת חיל לנערות” באירוע ההוקרה העירוני מה קרה ברחוב ורדימון בנתיבות? כ־5,000 תלמידים באופקים: תוכניות המצוינות של הקיץ יצאו לדרך הוקרה לראש העין: אגף הרווחה קיבל אות ממשרד הרווחה על פעילות בזמן חירום

זו הבשורה בגני הילדים בקרית מלאכי

התוכנית לעידוד אורח חיים בריא בקריית מלאכי 'אפשרי בריא', מחלקת הגנים ולשכת הבריאות המחוזית אשקלון תגיע בקרוב גם לגני הילדים בקרית מלאכי

תוכנית אפשרי בריא – מגיעה לגני הילדים

התוכנית לעידוד אורח חיים בריא בקריית מלאכי 'אפשרי בריא', מחלקת הגנים ולשכת הבריאות המחוזית אשקלון תגיע בקרוב גם לגני הילדים בקרית מלאכי

במסגרת התוכנית יקבלו כלל גני הילדים בעיר לוח אינטראקטיבי להקניית מיומנויות והטמעת הרגלי צריכת מזון בריא. לוח דומה -אישי, יחולק לכל ילדה וילד. לאחרונה התקיימו מספר מפגשי הכשרה על ידי תזונאית קלינית לצוותי החינוך אודות הטמעת מזון בריא.

כזכור, עובש במזון שמועבר לילדי הגנים ובתי הספר בקרית מלאכי.

"בימים האחרונים הובאו לפניי תמונות של מנות מזון שהוגשו לילדים בגנים ובבתי ספר בעיר. כפי שניכר מהתמונות, איכות המנות ירודה עד מאוד, ובחלק מהמקרים הופיע בהן עובש של ממש. מציאות זאת מסכנת את בריאות התלמידים, ואין לעבור עליה לסדר היום", כתבה במכתב דחוף יו"ר האופוזיציה אליאור עמר לראש העיר ללו זוהר.

"על כן, אבקשך להורות לאלתר על עצירת ההתקשרות עם חברת ההזנה, עד בחינה מחודשת ומהירה של איכות המזון המועבר ממנה אל מוסדות החינוך. אבקש להזכיר, כי אין זו הפעם הראשונה בחודשים האחרונים בה אנו נחשפים לסיטואציות מעין אלו, עובדה אשר מצדיקה בחינה כוללת של ההתקשרות עם חברת ההזנה גם בעתיד.

"במקביל ולאור הישנות המקרים, אבקשך להורות על כינוס בהקדם של ועדת החינוך העירונית לדיון בסוגיה".

מעיריית קרית מלאכי נמסר בתגובה: "עיריית קריית מלאכי רואה בהזנה לבתי הספר והגנים כנושא אקוטי ולכן בשנה האחרונה הגברנו את הפיקוח על מפעילי המזון, חלקם הוחלפו במהלך השנה. כמו כן נעשו מספר ביקורי פתע במפעלים המספקים הזנה למוסדות החינוך ואנו במעקב צמוד.

ביום ראשון השבוע במספר גנים המקבלים מזון מהדרין משני ספקים ספציפיים, נמצא מזון שלטענת ההורים וצוות הגן לא היה ניתן להגשה. מחלקת הגנים העבירה תלונה לחברת מלגם האחראית על כלל שירותי ההזנה, והספק הוציא מנות חדשות לילדים במיידי.

בכל מקרה כל הילדים קיבלו מנות חדשות או תחליפים של כריכים בתוספת פרי. תלונה הועברה למשרד החינוך והבוקר המזון נשלח לבדיקת מעבדה. נקבעה פגישה דחופה עם ספקי ההזנה. נמשיך לעקוב אחר התוצאות וטריות ההזנה בגני הילדים".

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק-עיריית קרית מלאכי

דילוג לתוכן