מבזקים
ויכוח בתחנת דלק הסתיים במוות: כתב אישום נגד נהג משאית בפרשת הדריסה בניר בנים הפסקול של ישראל פוגש את הצליל האנדלוסי: שלמה ארצי בפרויקט חדש עם התזמורת מאשדוד אחרי 30 שנות ניהול: חילופי דורות באורט אדיבי באשקלון שלושה ימי שיבושים באופקים: נתיבים ייחסמו סביב כיכר היונים בגלל בקשה לגמילה מסמים: תושב אופקים נאשם שאיים על עובד עירייה נדקר בצהריים והותקף שוב בערב: אב ובנו מבאר שבע נאשמים בתקיפה אלימה קילו קנאביס, שקיות חלוקה ומשקלים: כתב אישום נגד תושב באר שבע "את לא לבושה בצניעות": תושב אופקים נאשם ששרט אישה באמצעות מפתח בסופרמרקט מודיעין מכבים רעות: שיבוצי הגנים ובתי הספר פורסמו היום בדרך לשוד באשקלון? שלושה חשודים נעצרו עם סכינים ואגרופן לראשונה מזה עשרות שנים: ישראל אישרה בנייה בחברון ללא אישור עיריית חברון מגירעון של 75 מיליון שקל לעודף תקציבי: גדרה סוגרת פרק כלכלי דרמטי 80 שנה אחרי: היישוב שנפל במלחמה חוזר לחיים באותה גבעה הקבר שהורדוס הכין לעצמו במערת המכפלה – ולא נקבר בו נמלט אחרי רצח בערוער ונעצר בגיאורגיה: החשוד השלישי הוסגר לישראל סמוטריץ׳ בגוש עציון: "נקים עיר בגבעות" התמוטט מול עיני אשתו באשדוד: בן 65 פונה במצב אנוש לאחר החייאה היער של קריית מלאכי מחפש את התמונה המנצחת משבר המנגו של קיץ 2026: מה קורה לאחד הפירות האהובים בישראל? בני 12 – 15 מרמלה קיבלו רישיון מטיסי כטב"ם: ההישג שמסמן את דור העתיד של התעופה בישראל

זינוק משמעותי בשימוש בשירותים הדיגיטליים של עיריית ירושלים

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "הנתונים המרשימים מעידים על הצלחה במהפכה הדיגיטלית שמובילה עיריית ירושלים"

בשנת 2024 נרשמו כ-13.5 מיליון כניסות לאתרי העירייה השונים בירושלים, לעומת כ-11.3 מיליון בשנת 2023. הנתונים מצביעים על מגמה ברורה של מעבר לשירותים דיגיטליים, כאשר הפלטפורמה לשירותים מקוונים רשמה עלייה מרשימה של כ-26% עם קרוב ל-4.9 מיליון כניסות.

התעניינות גוברת באירועים עירוניים ובטפסים המקוונים:

עמוד "אירועים בירושלים" רשם עלייה מרשימה של 72% במספר הצפיות, מה שמעיד על האמון והעניין הגובר של הציבור בפעילויות התרבות והפנאי בעיר. גם תחום רישוי ובנייה זכה לעלייה משמעותית של 34% בכניסות. נרשמה עלייה של 43% בשימוש בשירות איתור דוחות חניה, ועלייה של כ-16% בשימוש בשירות הגשת ערעור מקוון על דוחות חנייה.

עמוד "מועדון ירושלמי" רשם גם הוא עלייה משמעותית של כ-15% בכניסות, עם למעלה מ-830 אלף כניסות בשנת 2024. נתון המעיד על עליה במודעות למועדון ההטבות העירוני, אשר בשנה האחרונה הציע שפע של הטבות, כולל הטבות אטרקטיביות וממוקדות עבור אוכלוסיית חיילי המילואים ובני משפחותיהם.

נגישות רב-לשונית:

האתר העירוני ממשיך להיות נגיש במגוון שפות, כאשר נרשמה עלייה בשימוש בכל השפות למעט רוסית. במיוחד בולטת העלייה בשימוש בשפה הצרפתית (כ-21%) והעברית (כ-17%). האתר בשפה הערבית רשם גידול של כ-5%, והאתר באנגלית הציג עלייה של כ-8%.

מקורות תנועה וחיפושים פופולריים:

גוגל ממשיך להיות מקור התנועה המרכזי לאתר העירוני, עם כ-66% מסך הכניסות. מילות החיפוש הפופולריות ביותר כוללות: עיריית ירושלים, GIS, ארנונה, דוחות, תשלום דוח חניה, תשלום ארנונה, ערעור דוח חניה, אוטו אוכל ואטרקציות בירושלים. מילות חיפוש אלו משקפות את מגוון השירותים והמידע שהתושבים מחפשים באתר העירוני.

מקור נוסף המשמש להגעה לאתר העירייה, הוא הרשתות החברתיות, עם עלייה של כמעט 99% בהשוואה לשנה הקודמת. הניוזלטר והקמפיינים העירוניים הניבו גם הם תוצאות מרשימות עם עלייה של כ-26% בכניסות.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון: "הנתונים המרשימים מעידים על הצלחה במהפכה הדיגיטלית שמובילה עיריית ירושלים. העלייה המשמעותית במספר המשתמשים, מראה שהתושבים מצביעים באצבעות ובוחרים להשתמש בשירותים הדיגיטליים שלנו. נמשיך להשקיע בהרחבת השירותים המקוונים ובשיפור חוויית המשתמש, כדי להקל על חיי התושבים ולהנגיש את השירותים העירוניים בצורה היעילה והאיכותית ביותר."

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי | משה ליאון - ארכיון

דילוג לתוכן