מבזקים
בשורה לשש ערים בדרום: המדינה מקדמת יותר שירותים משותפים לאופקים, נתיבות, שדרות, דימונה, ירוחם ומצפה רמון לא רק עיר של תיירות: המדינה סימנה יעד חדש לאילת שינוי בתחבורה הציבורית בגבעת שמואל: קו חדש לרכבת הקלה ועדכון במסלולי האוטובוסים לא רק בירת הנגב: המדינה סימנה את באר שבע כמנוע הצמיחה של הדרום אשקלון במוקד: תוכנית ממשלתית חדשה לשיקום ופיתוח העיר עד 2029 באר שבע וראשון לציון בין חמש הרשויות עם החוב הגבוה בישראל חשוד נוסף נעצר בחשד להצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים תוכנית הפינוי בינוי הראשונה במסלול יזמים באילת אושרה להפקדה בעקבות תלונות על הטרדה מינית ותובענה משמעתית: צעד חריג להשעיית מבקר המועצה בגדרה בית חולים גריאטרי חדש יוקם בבאר שבע בהשקעה של כ – 250 מיליון שקל תוכנית ענק להתחדשות עירונית בג'סי כהן חולון: 795 דירות חדשות יוקמו ברחוב אילת אהבה בגן החיות התנ״כי: רימבה וג׳קארטה עברו לחיות יחד בית המשפט דחה את בקשת מפעילת מסעדת "אננס ביץ'" באשקלון לבטל צו פינוי ממעלה אדומים ועד אילת: איפה אפשר לצפות במטר הפרסאידים באוגוסט מהנגב לעולם: מרכז הגמילה בקדש ברנע שמטפל גם בצעירים מחו"ל בפעם השנייה בתוך חודש: דלת הכניסה למערכת חדשות 12 בתל אביב נופצה פסטיבל סמילנסקי חוזר לבאר שבע: שלושה ימים של הופעות, אמנות וכניסה חופשית היועץ המשפטי לממשלה לשעבר אביחי מנדלבליט, מונה לדיקן הפקולטה למשפטים באקדמית רמת גן פסטיבל היין של חולון יוצא לדרך: ברי סחרוף, טיפקס, שלומי שבת ופבלו רוזנברג יופיעו על הבמה לאחר הפיגועים: המנהל האזרחי הרס מבנים בלתי חוקיים בצפון השומרון

חברת הספנות הגלובלית EVERGREEN מרחיבה את השת"פ בנמל אשדוד

נציגי חברת נמל אשדוד ונציגי ענקית הספנות הגלובלית EVERGREEN, המדורגת במקום ה-6 בעולם, נפגשו החודש במטרה להרחיב את שיתוף הפעולה בין שתי החברות, אשר נמצאות בקשר עסקי ארוך שנים ולבחון קווים חדשים שיפקדו את נמל אשדוד בטווח קצר וארוך

בכירים מחברת EVERGREEN ביקרו השבוע בנמל אשדוד. הנציגים ערכו סיור ברציפים, ראו את יכולות ומוכנות רציף 21  הכולל 5 מנופים חדשים, לתת מענה לאוניות מכולות גדולות, לקווים חוצי אוקיינוס. במפגש השתתפו מטעם נמל אשדוד: יגאל מקדשי, סמנכ"ל לקוחות, אפרת כהן, מ"מ סמנכ"ל לקוחות, יהודה נניקשוולי, רמ"ח מכולות, ורובי פלך, מנהל TOS, ומטעם חברת :EVERGREEN ודייגו מוסקטי, אחראי חוזים, סטפנו בדוצ'י, מחלקת אופרציה ימית, ספנסר הואנג, מנכ"ל EG  ישראל,  אפי קליקה, מנהל שיווק ומכירות ואוהד ורד.

דייגו מוסקטי, אחראי חוזים בחברת EVERGREEN שיבח במהלך ביקור את השירות שמקבלת החברה מנמל אשדוד בדגש על היכולת לתת מענה לקווים שמתעכבים בנמלים סמוכים ואמר: אנו רואים בנמל אשדוד פרטנר ארוך טווח, שיודע לתת מענה לצרכי חברת EVERGREEN.

אלי בר יוסף, מנכ"ל בפועל נמל אשדוד, ציין: "השותפות בין נמל אשדוד לבין ענקית הספנות הגלובלית EVERGREEN חשובה עבורנו ואנחנו שמחים על התרחבות שיתוף הפעולה. חברת נמל אשדוד פועלת כל השנה במטרה להתייעל ולשדרג את הציוד העומד לרשותנו, וזאת על מנת לעמוד בסטנדרטים הבינלאומיים הגבוהים ביותר. לאחרונה חברת נמל אשדוד סיימה להיערך לכניסת אוניות בעלות קיבולת של עד 24,000 TEU לאחר שהעמיקה את בריכת הנמל ושדרגה את רציף 21, בהשקעה של כ- 600 מיליון דולר. כך, אנו יכולים לתת מענה לאוניות מכולה גדולות ולהרחיב את סט השירותים שלנו ללקוחותינו".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אבי רוקח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן