מבזקים
אירוע חריג בפסגת זאב: גבר ואישה אותרו מחוסרי הכרה בביתם – מצבם קשה תאונה בהרצליה: הולך רגל כבן 30 נפגע מרכב – מצבו בינוני שבוע של חסימות ברחובות: עבודות המטרונית יסגרו מקטעים מרכזיים בעיר בשעות הלילה מוצ״ש של עומסים וחסימות ברחובות: משחק הכדורגל ישבש את התנועה באזור האצטדיון שימו לב: שדרות שא נס בבאר יעקב ייסגר לתנועה – אלה השעות וההסדרים הבשורה לנהגים: הגשר החדש בכביש 446 נפתח לתנועה שלושה פצועים בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לקריית גת קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתור שלום בוזגלו מאשדוד חיכיתם, שאלתם – והנה זה סוף־סוף מגיע: רמי לוי סטוק פותח סניף חדש בקניון רמלוד מזעזע: בן 17 מהמרכז נאשם במעשה מגונה בבת משפחתו בת ה-3.5 רכב עלה באש בפתח תקווה – כוחות הצלה הוזעקו 50 דקות וזה נגמר: הטירוף סביב המופע של מארינה ברחובות תושב מזרח ירושלים יואשם בתקיפת אשתו וילדיו 4 רימוני רסס ושני אקדחים נתפסו בת"א צה"ל: חיזבאללה שיגר שני רחפני נפץ לעבר כוחותינו בדרום לבנון ראשון לציון נערכת לחגים: פינוי האשפה יתוגבר גם בלילות בן 19 נאשם שפתח בירי בלב מרכז מסחרי במודיעין עילית ונמלט אחרי העתירה והמחלוקת על המכרז: זה מה שיקרה בשני מעונות היום בראשון לציון מה עושים עם הילדים בסוכות ביפו? ארבע בכורות, קרקס ומופעי חוצות בחינם

חברת נאות שירן תשווק בלעדית את פרוייקט היוקרה של אפריקה ישראל מגורים בתל אביב

חברת נאות שירן קיבלה לשווק בלעדית את פרויקט המגורים היוקרתי של אפריקה ישראל מגורים – DUO Tel Aviv

חברת נאות שירן, משרד התיווך הוותיק והאקסלוסיבי המוביל את שוק היוקרה מעל ל 20 שנה, קיבל לשיווק בלעדי את פרויקט מגדלי ה DUO אשר אכלוסו אמור להסתיים ב 2027

לדברי סמואל וואן-קוט, מנכ"ל ובעלים חברת נאות שירן משווקת הפרויקט "מגדלי DUO, צמד מגדלים מרהיבים בני 50 קומות כל אחד, הנבנים לצד מתחם מסחרי ופנאי, יתנשאו מעל צומת שוקק חיים של עורקי התנועה של העיר תל אביב ברחוב אבן גבירול בתל אביב. בפרויקט מגוון דירות 2, 3, 4, 5 חדרים ופנטהאוזים מפוארים שתוכננו בקפידה, כדי להעניק חווית מגורים מעוצבת ברמה הגבוהה ביותר. בשל מיקומו הייחודי של הפרויקט ויתרון הגובה שלו על פני העיר תל אביב , רב הדירות נהנות מנוף פנורמי פתוח לים התיכון ולעיר תל אביב והערים השכנות"

בלב לבה הסואן של העיר תל אביב הולך ונרקם אחד הפרויקטים המשמעותיים שבנייתם צפויה להסתיים בשנים הקרובות – ®DUO Tel Aviv לדברי ואן קוט מדובר בצמד מגדלים מרהיבים, לצד מתחם מסחרי ופנאי, יתנשאו מעל צומת שוקק חיים של עורקי התנועה של העיר במפגש הרחובות אבן גבירול וארלוזרוב. "מדובר במיקום אידיאלי לשוחרי העיר, ובסמוך לכל מה שמעניק לתל אביב את אופיה הייחודי: מוקדי תרבות, בילוי ופנאי, מסעדות ובתי קפה, מרכזי קניות, פארק הירקון, נמל תל אביב וחוף הים".

DUO Tel Aviv  הוא מופת של אדריכלות מתקדמת. פרי חזונו של ארכיטקט העל אבנר ישר מ"ישר אדריכלים" ובעיצוב הפנים של החברה המובילה כיום בישראל – "אורלי שרם אדריכלים". ®DUO Tel Aviv  מייצג מלאכת מחשבת של תכנון וחיבור בין רובדי התכנון השונים, מהרובד האדריכלי הרחב ועד לפרט הדקורטיבי הקטן ביותר.

בפרוייקט יוקם גם מתחם Wellness – מתחם רווחת הדיירים מתוכנן כקומפלקס עצמאי בעל כניסה מקומת הגלריה שמעל ללובי. המתחם, הנהנה מהנוף האורבני, מכיל חדר כושר יוצא דופן בגודלו – כ-340 מ"ר בשתי קומות. במתחם נמצא גם את מרחב הבריכה הכולל בריכת שחייה אינפיניטי, בריכת פעוטות, ומקומות ישיבה רבים. הבריכה ממוקמת על גג המבנה הלובי בין שני מגדלי המגורים ומהווה אי של שלווה במרחב האורבני.

לפרטים: www.luxury-realestate-israel.com | 03-7791990

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן