מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

חבר מועצת גדרה, קובי אלפסי, מבהיר: "לא אפעל במחשכים ולא אנקוב במחיר"

סהר וטליה נפגשו ב-4 עיניים, כמו שהבטיחה שתפעל בשקיפות מלאה ביקשה שהשיחה תתועד בהקלטה, סהר סרב ומכאן לא היה ניתן להתקדם לקבלת כל הצעה!

חבר המועצה הטרי קובי אלפסי, דמות אהודה ואהובה בגדרה, פרסם רשומה אודות ההחלטה של ראש סיעתו טליה לנקרי, שלא להצטרף לקואליציה של ראש המועצה הנבחר סהר פינטו.

"חשבתי שהסתיימו הבחירות…. אז חשבתי, גדרה אמרה את דברה, התושבים בחרו את ההנהגה כעת כל מה שנותר הוא להוכיח שהבחירה נכונה. אני, טליה וכל חברי הסיעה נעשה הכל למען גדרה ותושביה, נפעל למנהל תקין בשקיפות מלאה וביושרה.

סהר וטליה נפגשו ב-4 עיניים, כמו שהבטיחה שתפעל בשקיפות מלאה ביקשה שהשיחה תתועד בהקלטה, סהר סרב ומכאן לא היה ניתן להתקדם לקבלת כל הצעה!

השיחה הסתיימה ברוח טובה כאשר טליה מבקשת לשבת באופוזיציה כדי לבחון שהמועצה מתנהלת בדרך של מנהל תקין ורק אז תשקול הצטרפות לקואליציה. ובזמן הזה כל החלטה שתיהיה טובה ליישוב נתמוך ונצביע בעד.

אני גדלתי על ערכים של אמון ויושרה ואין לי שום כוונה לפעול בניגוד להחלטת הסיעה גם אם המחיר הוא לשבת במדבר האופוזיציה כמו שאמר לי חבר בסיעת הגדרתים.

אני לא אפעל במחשכים ולא אנקוב במחיר, אני אנהג בערכיות וביושרה בדיוק כפי שחונכתי. אני מבקש לאחל בהצלחה לכל נבחרי הציבור ובהצלחה לראש הראשות הנבחר. בואו נשחרר את הפוליטיקה הישנה ונפעל ביושר לשם המטרה שאליה נבחרנו.

בהזדמנות זו אני קורא לכל הפעילים השונים להפסיק עם ההתכתשויות והשיח המפלג. יש לנו מטרה אחד והיא גדרה טובה יותר!".

אלפסי צירף לרשומה תמונה מהאתר בו החל הטבח הנורא וציין: "בתמונה אתר נובה כדי שלא נשכח את ה-7/10".

◼️ לקבוצת חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – הבמה הפוליטית, בחירות לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: פייסבוק קובי אלפסי

דילוג לתוכן