מבזקים
48 שעות של מבצעים באמזון: מה הישראלים קונים – ומה חשוב לבדוק לפני שמזמינים דני הגיע לרמת גן: הנמר הפרסי החדש בספארי נקרא על שם דני אבדיה נוסעים לעיר העתיקה? עומסים כבדים בירושלים ורחוב סולטאן סלימאן נסגר לרכב פרטי תאונה קטלנית סמוך לשדרות: גבר כבן 30 נהרג בכביש 232 חשד להתפרצות לעסק באשקלון: הרכב אותר בדרך לכביש 35 ונעצר בצומת פלוגות ב – 20 שקל: ננסי ברנדס יפתח מחר את חגיגות פסטיבל רמלה עיר עולם אחרי סוף שבוע של ירי ברהט: המשטרה פשטה על בתי שתי משפחות – 10 נעצרו ועוכבו התחנה האחרונה לפני המקדש? מתחם טהרה ענק בן 2,000 שנה נחשף בירושלים שריפה במבנה מגורים בקריית גת: לוחמי האש סורקים אחר לכודים קיבלתם SMS על חוב לעיריית באר שבע? אל תלחצו על הקישור מחצית שנייה גדולה לאליצור יבנה: 78:66 על חבל מודיעין בדרך לרבע הגמר פעם שנייה בתוך פחות משלושה חודשים: 60 שוהים בלתי חוקיים אותרו באותו אתר בנייה בקריית אונו חולון תתכנס לזכור: עצרת עירונית לציון 7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל ישראלים תקועים בצפון אתיופיה: גדי יברקן מרחובות פנה בבקשה לקדם חילוץ רכב נגנב מגן יבנה, המרדף הסתיים בראשון לציון: קטין נעצר בתוך הרכב מתכננים לצאת בחול המועד? הטמפרטורות יורדות והגשם עשוי לחזור גם למרכז מה שמים ליד הארוחה? שני סלטים קלים ורעננים לשולחן סוכות אילת כמעט מלאה, ירושלים רק על חצי: הפער הגדול שנחשף במלונות הציג עצמו כ״צדיק נסתר״ ודיבר על ״תיקונים רוחניים״: 18 שנות מאסר לרב משה יזדי מירושלים שנת הלימודים כבר התחילה: רחובות יוצאת למכרז תל״ן לכיתות א׳ – ו׳ ומה זה עלול לעלות להורים?

חבר מועצת העיר, נדב ויצמן: "כן לחיסונים, לא לאיומים על עובדים שמסרבים"

חבר מועצת העיר קרית מלאכי מטעם הליכוד, נדב ויצמן, התייחס למכתב שהועבר לשלטון המקומי ע"י עו"ד גיל בר טל, יו"ר הסתדרות המעו"ף בעניין התחסנות העובדים נגד נגיף הקורונה.

"בעקבות פנייה של מספר סייעות ועובדי עירייה ורמיזות שנשמעו ולפיהן יוטלו סנקציות על עובדי עירייה שיסרבו להתחסן, פניתי להסתדרות וזו הבהרה במכתב חד משמעי לשלטון המקומי שלא ניתן לפגוע בשכר או במעמד של עובד שמבקש לא להתחסן", כתב ויצמן.

"אנחנו נמצאים במצב לא פשוט של תחלואה גבוהה אך לא ניתן לכפות על איש דבר, ובטח לא לפגוע בפרנסתו בשל חששו להתחסן. המכתב (המצורף כאן) מדבר בעד עצמו, אך אני פונה לכל ראש רשות כולל בקריית מלאכי: זה לא הזמן להפגנת שרירים מיותרת על חשבון העובדים. חובתנו כשליחי ציבור לתת את השירות הטוב ביותר לציבור ולמצוא פתרונות שיחלצו אותנו מהמצב הנוכחי, אך לא על חשבון מישהו אחר.

"מכאן אני קורא לכולנו להתחסן. התחלואה בקריית מלאכי בעלייה, מספר המתים גדל ואנחנו חייבים להתחסן כדי לצאת מזה. זו הבריאות של כולנו, ואין לנו אפשרות אחרת אלא לנצח במאבק הזה יחד".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן