מבזקים
לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות כיוון M16 לעבר אביו, סבתו וילדים וירה בשטח בית ספר: בן 18 מרהט נאשם חג הסיגד מגיע לשכונות ירושלים: איפה ומתי יתקיימו החגיגות? "אני לא רואה, אבל חושב על מי שיבוא אחריי": הסיפור של דרור ופאקו מאשדוד מופעים בחינם, טיולים ויום מיצוי זכויות: מה מחכה לתושבי גבעת שמואל בנובמבר? מחפשים עבודה בגדרה? המועצה פרסמה גיוס ל – 35 משרות בגנים ובכיתות חמישה ימי פעילות ב – 50 שקל: ההרשמה לחנוכה בירושלים נפתחה, ויש גם פטור מתשלום

חדשנות, בריאות ויזמות: האקתון הבריאות של אשקלון   

במקום הראשון זכה תיכון אורט ע"ש אדיבי, אל המקום השני הגיע בית ספר 'פסגות' ובמקום השלישי הגיע בית ספר 'כוכב הצפון'. בתי הספר המנצחים קיבלו פרסים מתנת קיד עם עתיד (חל"צ), השותפה בקיום תוכניות הבריאות בבתי ספר.

עיריית אשקלון קיימה האקתון לקידום אורח חיים בריא בקרב בני נוער ביום שני האחרון  עיריית אשקלון באמצעות מחלקת הספורט ובשיתוף 'קיד עם עתיד טוב', 'עתגרים' ו'אפשרי בריא אשקלון', קיימו האקתון בריאות, אירוע תחרותי שמטרתו לייצר פתרונות חדשניים תוך שימוש בטכנולוגיות שונות. באירוע השתתפו נציגים מ-16 בתי ספר הלוקחים חלק בתוכנית "עתגרקיד" לקידום אורח חיים בריא ופעיל.

המתמודדים חיפשו פתרונות חדשניים שיגרמו לבני הנוער לאמץ אורח חיים בריא ופעיל. הנבחרות הציגו את היוזמות בפני חבר שופטים מקצועי הפועלים לקיום תוכניות בריאות וחדשנות, ביניהם סימונה בייזרמן וטלי ולי מדריכות בריאות ממשרד החינוך, יפה טבג'ה מנהלת מרכז החדשנות העירוני, פרופ' קרן דופלט ממכללת אשקלון, וליאת משרקי מנכ"לית קיד עם עתיד.

במקום הראשון זכה תיכון אורט ע"ש אדיבי, אל המקום השני הגיע בית ספר 'פסגות' ובמקום השלישי הגיע בית ספר 'כוכב הצפון'. בתי הספר המנצחים קיבלו פרסים מתנת קיד עם עתיד (חל"צ), השותפה בקיום תוכניות הבריאות בבתי ספר.

 ראש העיר, תומר גלאם: "אנו גאים לראות את בני הנוער שלנו לוקחים חלק פעיל בעיצוב עתיד הבריאות בעירנו. יוזמות כמו האקתון הבריאות לא רק מפתחות מיומנויות טכנולוגיות וחשיבה יצירתית, אלא גם מניעות שינוי אמיתי בקהילה. אנו מחויבים להמשיך להשקיע במיזמים חינוכיים שמעצימים את הדור הבא ומקדמים אורח חיים בריא".

מנהל המחלקה לספורט, מרסלו בורדמן: "האקתון הינו אירוע שיא של פעילות ממושכת המתקיימת במהלך כל השנה בהובלה של מנהלת ספורט העממי וקידום בריאות במחלקה לספורט, ליזה אהרון. התלמידים הפגינו חשיבה יצירתית והציגו פתרונות מרשימים שיכולים להשפיע באופן משמעותי על אורח החיים של בני גילם."

הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלדד עובדיה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן