מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

יום טרמפולינות ארצי במודיעין עם המעגל של ג'רמי

האירוע יתקיים ביום שישי 15.12.2023, בין השעות 09:45-12:30, במודיעין ובשני מוקדים נוספים, במטרה לאפשר לכמה שיותר משתתפים להגיע.

עמותת המעגל של ג'רמי, התומכת בילדים ובני נוער צעירים אשר חיים וגדלים במשפחות המתמודדות עם מחלת הסרטן, תחגוג את אירועי החנוכה ביום טרמפולינות ארצי עם קהילת הילדים והנוער. 

האירועים יתקיימו ביום שישי 15.12.2023, בין השעות 09:45-12:30, בשלושה פארקי טרמפולינות ברחבי הארץ – מודיעין, כפר סבא וחיפה, במטרה לאפשר לכמה שיותר משתתפים להגיע.

פארקי הטרמפולינות מחולקים למתחמים לפי גיל עם מגוון של טרמפוליניות ופעילות שמתאימה לכל המשפחה. בכל אחד מהמתחמים מתנדבי העמותה ילוו את המשתתפים עם קבלת פנים, פעילויות באופן חופשי וכיבוד. הסעות לאירועים השונים יתואמו בהתאם לצורך. ההשתתפות הינה ללא עלות אך נדרשת הרשמה מראש כאן.

פמלה בקר, יו"ר וממייסדות המעגל של ג'רמי: "בימים אלו השליחות שלנו חשובה מתמיד ואנחנו ממשיכים לקיים אירועים וירטואלים ופיזיים לילדים ומשפחותיהם, במטרה לאפשר להם להניח לרגע את הדאגות ופשוט ליהנות. כשהתחלנו לחשוב על האירוע השנתי שלנו לחנוכה בצל המצב, החלטנו לבדוק עם הקהילה שלנו איזה סוג אירוע הם מעדיפים, וירטואלי או פיזי. בסקר שביצענו רוב המשפחות ביקשו להיפגש פיזית ולכן החלטנו לקיים את אירוע חנוכה השנה בשלושה אזורים בארץ ולאפשר לכמה שיותר משפחות להגיע לחזק ולהתחזק, לתמוך ולהתעודד ביחד. באופן מסורתי אירוע חנוכה שלנו מושך מדי שנה משתתפים רבים וכך גם השנה. אנחנו מצפים לארח את הילדים והמשפחות ביום הטרמפולינות הארצי שלנו".

המעגל של ג'רמי הוקם לפני כ-15 במטרה לאפשר לילדים ולמשפחתם רגעי שקט מקשיי היומיום של ההתמודדות עם מחלת הסרטן, באמצעות פעילויות של הנאה וכיף, וכן היכרות ושיח עם ילדים שנמצאים במצב דומה. הקהילה מונה מעל 1000 משפחות מכל רחבי הארץ ומקיימת אירועים לאורך כל השנה, המעניקים לילדים והמשפחות רגעים קטנים של צחוק, הנאה ולגיטימציה לשמוח כמו ילדים.

להרשמה לאירועי חנוכה ב 2jump מודיעין, 2Jump כפר סבא ו- 2Jump חיפה ולרשימת האירועים הבאים כנסו לאתר.

אודות המעגל של ג'רמי (ע.ר.):
המעגל של ג'רמי הוקם לפני כ- 15 במטרה לאפשר לילדים ולמשפחתם רגעי שקט מקשיי היומיום של ההתמודדות עם מחלת הסרטן, באמצעות פעילויות של הנאה וכיף, וכן היכרות ושיח עם ילדים שנמצאים במצב דומה. ג'רמי קולמן, הוגה הרעיון של "המעגל של ג'רמי", אובחן כחולה סרטן קיבה בדרגה 4 במאי 2007. במהלך התמודדותו הקשה עם המחלה והטיפולים, חבריו (מתנועת הנוער הציוני בלונדון) התארגנו ו"אימצו" את שלושת ילדיו שהיו אז בגילאי שישה חודשים עד 6 שנים, לקחו אותם לטיולים ובילויים שונים ושימשו להם כגב אוהב. התארגנות החברים לצד בקשתה של בתו זואי, אז בת ה-6, להיפגש עם ילדה בת גילה שגם גדלה במשפחה בה האב חולה סרטן, היוו השראה להקמת ארגון שיעניק תמיכה לילדים ממשפחות המתמודדות עם מחלת הסרטן.

ג'רמי, יחד עם אשתו פמלה, אחיותיו ג'וליאט ונעמי וחבריו הקימו ב-2008 את הארגון. ג'רמי נפטר ב-8 ביולי 2008 והמעגל של ג'רמי הוא הגשמת החזון שלו ולזכרו. לאחר מותו פמלה, אשתו, המשיכה במימוש החזון שלו וביחד עם חבריו הקרובים, שהינם מתנדבים פעילים וחברי דירקטוריון, הם ממשיכים בפעילות העמותה וסיוע לילדים הגדלים בצל מחלת הסרטן. מאז הקמת הארגון התקיימו מאות אירועים פיזיים וירטואליים.

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות עמותת המעגל של ג'רמי.

דילוג לתוכן