מבזקים
החשמל חזר לערד: שיקום התשתיות בזירת הנפילה מתקדם גל תקיפות בטהרן: צה״ל פגע בתעשיות הנשק של המשטר האיראני נוסעים לחו״ל בפסח? אלה המגבלות החדשות במעברי הגבול נתניה מרחיבה את “ג'אמפ בשכונות”: נוספו מועדים ואולמות לפעילות ההפוגה בתוך שעות בגבעת שמואל: הזירה שנפגעה מרסיס חזרה לשגרה פתח תקווה רצה למרות המלחמה: מרוץ הלילה חוזר עם מסר של חוסן קינוחי פרווה כשרים לפסח חולון: שני ילדים נפצעו קל בתאונה עם קורקינט ורכב ברחוב דוב הוז עדכון (14:40) | כבישים 40, 90 ו-12 נחסמו בדרום בשל שיטפונות; המשטרה: "אין לחצות צירים מוצפים" עיריית ראש העין: הוצבה מיגונית חדשה ברובע הנביאים בעקבות נפילת רסיסים בעיר ראש העיר יחיאל לסרי: "אשדוד פועלת תחת עומס מורכב – נשמור על רציפות תפקודית" קריית אונו: אפיקומן בעיר גם בצל אזעקות – ילדי הגנים קיבלו ערכות שי ראש העין: מד״א מזמין את התושבים לתרומת דם ביום ראשון שלושה נעצרו בירושלים ובית שמש: תקיפת שוטרים, הפרת סדר וגניבה הממונה על התקינה מזהיר: "חומרי הניקוי לפסח עלולים להיות מסכני חיים" סגירת מכולת ברמת גן: שוהה בלתי חוקי אותר במקום קק"ל סוגרת את כל היערות והפארקים בארץ – גם בחול המועד פסח בן 9 נפגע ממשאית בבית שמש רמלה מחזקת את הביטחון העירוני: רכבים חדשים, הרחבת מערך המצלמות ורכש אמצעים מתקדמים ארבעה מדענים צעירים מרחובות ומגבעת ברנר נבחרו להשתתף בתחרות היוקרתית של מוזיאון המדע בירושלים

חולון: כתב אישום נגד שני אחים שדקרו באכזריות אדם בוויכוח על אוכל

הפרקליטות טוענת כי האחים קורובוב (35, 37) רדפו אחרי המתלונן עם מצ’טה וסכין, דקרו שוב ושוב וגרמו לפציעות קשות; הוגשה גם בקשת מעצר עד תום

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב אישום נגד האחים עמנואל (35) ודניאל (37) קורובוב מחולון, שתקפו באכזריות ודקרו עם סכין ומצ'טה אדם על רקע ויכוח שהתפתח לגבי אוכל.

על פי כתב האישום שהוגש ע"י עו"ד גיא גופמן מפרקליטות מחוז ת"א, עמנואל והמתלונן ישבו ואכלו בפינת ישיבה סמוך לירקנייה בחולון ובין השניים התפתח ויכוח בנוגע לאוכל. עמנואל קם והחל לתקוף את המתלונן באגרופים ובבעיטות בפניו ובראשו והפיל אותו ארצה, גנב את הטלפון הנייד שלו, והתרחק לכיוון דירתו. המתלונן קם ולקח מתיקו אולר לדרמן והחל ללכת לעבר עמנואל במטרה להשיב לעצמו את הטלפון. כשעמנואל הבחין בו החל שוב לתקוף אותו באגרופים ובעיטות. המתלונן ניסה להתגונן, דקר את עמנואל עם הלדרמן וכשזה המשיך לתקוף אותו, נמלט לעבר הירקנייה. משלא הצליח לתפוס אותו הלך עמנואל לדירתו.

כעבור מספר דקות יצאו עמנואל ואחיו מהדירה כשהם מצוידים במצ'טה וסכין מתקפלת. הם רדפו אחר המתלונן וכשתפסו אותו דקרו אותו פעם אחר פעם בכל גופו. המתלונן אושפז במצב קשה כשהוא סובל מפגיעות רב מערכתיות.

כתב האישום מייחס לאחים, כל אחד לפי חלקו, עבירות של חבלה בכוונה מחמירה, החזקת סכין שלא כדין, שיבוש מהלכי משפט, חבלה חמורה ושוד.

בבקשת המעצר שהגישה הפרקליטות צוינו היעדר ה"בלמים הפנימיים" של הנאשמים והמסוכנות הרבה שנשקפת מהם: "נסיבות המקרה מלמדות כי המשיבים חדלו ממעשיהם אך ורק בשל הבחנתם בניידת משטרה שעברה במקום. אלמלא זה, קיים חשש כבד כי האירוע היה מסתיים בקיפוח חיי אדם, במיוחד נוכח חומרת הפציעות והחבלות שחייבו ניתוחים דחופים ואשפוז ממושך."


◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן