בית משפט השלום בראשון לציון גזר שישה חודשי עבודות שירות ומאסר על תנאי על עופר דובנו, חוקר משטרה מתחנת כפר סבא, שהורשע במסגרת הסדר טיעון בעבירה של הפרת אמונים.
החוקר ניצל את תפקידו כאשר ביקש לראות ואף לצלם את איבריה המוצנעים של אישה, בעלת מגבלה נפשית, ממנה גבה עדות בנוגע לתלונת מין.
על פי כתב האישום, החוקר יצר בפני המתלוננת "מצג שווא" כאילו הוא מטפל אישית בתלונתה לאחר שתלונתה הרשמית תיסגר. במסגרת זו, ביקש ממנה לחשוף איברים מוצנעים, ביקש תמונות ואף הציע לערוך בדיקה פיזית בביתה.
במח"ש, שחקרה את התיק, בירכו על גזר הדין ומסרו כי הוא מהווה "מסר הרתעתי ברור כנגד ניצול לרעה ופגיעה באמון הציבור מצד גורמי האכיפה".
◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








