כוחות צוות הקרב של חטיבת כפיר, בפיקוד אוגדה 36, ממשיכים בשבועות האחרונים לפעול בדרום חאן יונס שברצועת עזה, במסגרת מהלך מתמשך לביסוס השליטה המבצעית בציר האסטרטגי 'מגן עוז', החוצה את העיר ומפריד בין חלקה המזרחי למערבי.
במהלך הפעילות, לוחמי כפיר חשפו מחסן אמצעי לחימה שבו אותרו עשרות רימוני רסס, מטענים, פצצות מרגמה ונשק צלפים. החשיפה נחשבת לבעלת חשיבות מבצעית גבוהה, בשל מיקומו של המחסן בלב אזור רווי פעילות טרור.
בפעולה נוספת שבוצעה בשיתוף יחידה 504 של אגף המודיעין, ביצעו כוחות החטיבה מעצר ממוקד של מחבלים במרחב חאן יונס, בעקבות מידע מודיעיני מדויק על תשתיות טרור והתבססות של פעילים חמושים במתחם.
כמו כן, לוחמי כפיר יחד עם לוחמי ההנדסה הקרבית, זיהו והשמידו תוואי תת-קרקעי באורך של מאות מטרים, ששימש את ארגוני הטרור לפעילות מבצעית ולתנועה חשאית בתוך העיר.
בצה"ל מציינים כי הפעילות מהווה חלק מהמשך הלחימה המתמשכת נגד תשתיות הטרור, תוך יצירת שליטה מבצעית מלאה על אזורים אסטרטגיים בדרום הרצועה.
תיעוד מפעילות כוחות צוות הקרב של חטיבת כפיר במרחב חאן יונס.
◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








