מבזקים
הופעה שתוכננה להערב בסימן שאלה: זמר וראפר מוכר נעצר בחשד לאלימות במשפחה מהמטבח של פוטין ונתניהו למעלה אדומים: התפקיד החדש של השף שי דייני אבל בעולם הפיוט והמוזיקה: הזמר והפייטן אבישי לוי הלך לעולמו; הלוייתו הלילה שריפה בחניון התת־קרקעי של מתחם BIG בפתח תקווה: צירים מרכזיים נחסמו, התושבים נקראים לסגור חלונות אוטובוס עלה באש בכביש 7 סמוך למחלף בית רבן – כבאי גן יבנה ואשדוד השיגו שליטה מלאה עדכון מהדקירה בדימונה: צעיר נפצע קשה – חשוד נעצר זמן קצר לאחר האירוע הרצליה: המסעדה הושחתה – הבוקר הגיע ליברמן למקום עם מסר חד תעלומה סמוך לרחובות: גופת גבר אותרה בשטח פתוח – ככל הנראה הייתה במקום במשך ימים התרעה על חדירת מחבלים בעופרים: רכב חשוד חדר ליישוב – החשוד נעצר לאחר ירי שריפה הבוקר באילת: בן 40 חולץ מהקומה השלישית עם כוויות בכל גופו – מצבו קשה לילה אלים בדימונה: בן 18 נמצא עם פציעות חודרות – מצבו קשה הלילה בנגב: בן 17 נפצע אנוש בתאונת דרכים – פונה לסורוקה תוך החייאה "לגמור אותו": הסכינים, האלה ופטיש השניצלים – כך, הסתיים העימות ברצח בניהו רזי מירושלים הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש

חיים מסינג התלונן במשטרה על איומים

מ"מ ראש עיריית יבנה, המתמודד על ראשות העיר, חיים מסינג, הגיש תלונה במשטרת יבנה בגין איומים הנשמעים כלפיו בהזדמנויות שונות, וההולכים ומחמירים ככל שמתקרבים ליום הבחירות שיחול ביום שלישי הקרוב, 15 בחודש.

זאת, לדבריו, בנוסף להכפשות והשמצות הגובלות בלשון הרע ובהוצאת דיבה אשר החלו להיות מופצות בימים האחרונים.

כך ציין בהודעה לתושבים:

"תושבות ותושבים יקרים,

התשובה לבריונות – לעצור אותה בהצבעות ב-15.11.

עצוב, עצוב מאד שהגענו לשלב הזה, אבל לא מפתיע.

אני יוצא מתחנת המשטרה בה הגשתי תלונה על איומים ולשון הרע, בנוסף לתביעת דיבה שאני מגיש, כנגד מהלך מבושל, עברייני ומכוער- המוכיח שליריבים שלי אין אלוקים ואין להם מוסר.

בשבעת ימי האבל על צביקה ז״ל גורם כלשהו זייף הודעות סמס מטעם העירייה כדי לפגוע בי. עבירה פלילית מובהקת שמטופלת על-ידי המשטרה.

במהלך מערכת הבחירות רבים מכם שתומכים בי קיבלתם טלפונים אנונימיים שאיימו עליכם שלא לארח אותי בחוגי בית ושלא לתמוך בי בפומבי אחרת יפגעו בכם כך או אחרת. ומה שקורה ברשתות החברתיות – כולכם רואים, וזה לא פחות ממסוכן.

בסוף מערכת הבחירות, מפיצים פעילים של יריבי סרטון מתואם שהוקלט על-ידי מספר מצלמות ״ממש במקרה״ בחוג בית של יריב, ובה מעלילים עליי עלילות ושקרים, תוך ניצול בלתי-ייאמן של אישה שאיבדה את עבודתה ומפאת צנעת הפרט לא ארחיב. לי כן יש ערכים.

אני משרת ציבור קרוב ל-40 שנים, מעולם לא דבק בי רבב, ומאות עובדות ועובדים, חיילות וחיילים שלי שכותבים כאן מעידים כאלף עדים מי אני. גם המכתב הרשמי מקק״ל המצורף כאן מראה לכם את האמת.

הסיפור כאן הוא לא אני, אלא יבנה. תחת מס שפתיים של ״קמפיין נקי״ ו״מועמד ערכי״ מתנהל כאן מסע של איומים, הטחות רפש, מעשים פליליים והתדרדרות לשפל שהעיר הזו לא מכירה.

ואני שואל אתכם – האם אלה האנשים, האם אלו השיטות, שצריכים לקבל את המפתחות של העיר שלנו?

נגמרו הימים של אחד בפה ואחד בפייסבוק.ֶ למועמדים נגדי אני אומר: אם אתם לא מתנערים מהשיטות האלו ומכל מי שמבצע אותן – אתם חלק מזה.

ואולי אתם בכלל מובילים את זה?

צריך לעצור את הטירוף הזה ולא לתת לדפוס העברייני הקיצוני הזה מקום, זה צריך להדאיג כל אדם שאכפת לו מהאמת, וכל אדם שדואג לעיר שלנו.

אסור לתת לבריונות לנהל את העיר. הרוחות הרעות האלה לא ישלטו פה.

אני סומך על המשטרה שתעשה את עבודתה, איש לא יינקה פה.

אמשיך לפעול למען העיר כפי שעשיתי עד היום, כשהאמת לנגד עיניי".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן