מבזקים
אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים

חיים מסינג התלונן במשטרה על איומים

מ"מ ראש עיריית יבנה, המתמודד על ראשות העיר, חיים מסינג, הגיש תלונה במשטרת יבנה בגין איומים הנשמעים כלפיו בהזדמנויות שונות, וההולכים ומחמירים ככל שמתקרבים ליום הבחירות שיחול ביום שלישי הקרוב, 15 בחודש.

זאת, לדבריו, בנוסף להכפשות והשמצות הגובלות בלשון הרע ובהוצאת דיבה אשר החלו להיות מופצות בימים האחרונים.

כך ציין בהודעה לתושבים:

"תושבות ותושבים יקרים,

התשובה לבריונות – לעצור אותה בהצבעות ב-15.11.

עצוב, עצוב מאד שהגענו לשלב הזה, אבל לא מפתיע.

אני יוצא מתחנת המשטרה בה הגשתי תלונה על איומים ולשון הרע, בנוסף לתביעת דיבה שאני מגיש, כנגד מהלך מבושל, עברייני ומכוער- המוכיח שליריבים שלי אין אלוקים ואין להם מוסר.

בשבעת ימי האבל על צביקה ז״ל גורם כלשהו זייף הודעות סמס מטעם העירייה כדי לפגוע בי. עבירה פלילית מובהקת שמטופלת על-ידי המשטרה.

במהלך מערכת הבחירות רבים מכם שתומכים בי קיבלתם טלפונים אנונימיים שאיימו עליכם שלא לארח אותי בחוגי בית ושלא לתמוך בי בפומבי אחרת יפגעו בכם כך או אחרת. ומה שקורה ברשתות החברתיות – כולכם רואים, וזה לא פחות ממסוכן.

בסוף מערכת הבחירות, מפיצים פעילים של יריבי סרטון מתואם שהוקלט על-ידי מספר מצלמות ״ממש במקרה״ בחוג בית של יריב, ובה מעלילים עליי עלילות ושקרים, תוך ניצול בלתי-ייאמן של אישה שאיבדה את עבודתה ומפאת צנעת הפרט לא ארחיב. לי כן יש ערכים.

אני משרת ציבור קרוב ל-40 שנים, מעולם לא דבק בי רבב, ומאות עובדות ועובדים, חיילות וחיילים שלי שכותבים כאן מעידים כאלף עדים מי אני. גם המכתב הרשמי מקק״ל המצורף כאן מראה לכם את האמת.

הסיפור כאן הוא לא אני, אלא יבנה. תחת מס שפתיים של ״קמפיין נקי״ ו״מועמד ערכי״ מתנהל כאן מסע של איומים, הטחות רפש, מעשים פליליים והתדרדרות לשפל שהעיר הזו לא מכירה.

ואני שואל אתכם – האם אלה האנשים, האם אלו השיטות, שצריכים לקבל את המפתחות של העיר שלנו?

נגמרו הימים של אחד בפה ואחד בפייסבוק.ֶ למועמדים נגדי אני אומר: אם אתם לא מתנערים מהשיטות האלו ומכל מי שמבצע אותן – אתם חלק מזה.

ואולי אתם בכלל מובילים את זה?

צריך לעצור את הטירוף הזה ולא לתת לדפוס העברייני הקיצוני הזה מקום, זה צריך להדאיג כל אדם שאכפת לו מהאמת, וכל אדם שדואג לעיר שלנו.

אסור לתת לבריונות לנהל את העיר. הרוחות הרעות האלה לא ישלטו פה.

אני סומך על המשטרה שתעשה את עבודתה, איש לא יינקה פה.

אמשיך לפעול למען העיר כפי שעשיתי עד היום, כשהאמת לנגד עיניי".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן