מבזקים
27 עצורים באשדוד ובקריית גת: הסוכנים הסמויים שחדרו ללב מנגנון הפרוטקשן מתימן לבוכרה – והערב לפרס: שלוש תרבויות, עיר אחת וחגיגה גדולה בחולון "7 באוקטובר החזיר את הצלקות": הסיפור האישי ששמעו צעירי תגלית בחולון סמוך לבאר שבע: בן 19 נכווה בכ־28% מגופו מבלון גז ופונה לסורוקה מיליונים בחשבון והכתובת שנשארה בתל שבע: החשדות נגד רופא שיניים מבאר שבע לא רק לצעירים: הפאב המיוחד שייפתח ברחובות לבני הגיל השלישי סערה בצמרת חולון: המנכ"ל לשעבר תובע את ראש העיר ב־160 אלף שקל בטענה ללשון הרע 31 אלף דונם של טבע סביב מודיעין: שתי תוכניות ענק אושרו – וזה מה שישתנה בשטח דרמה בהרצליה: בן 74 התמוטט במהלך עבודתו – מצבו אנוש בן 78 התמוטט בכניסה לבניין באשדוד – פונה לאחר החייאה בת 77 אותרה ללא רוח חיים בביתה בבאר שבע המצלמות קלטו, עיריית לוד איתרה: הקבלן ששילם 9,723 שקל על נזק לעמוד לוד: נער דהר על סוס ברחובות העיר – ונעצר סמוך לביתו עשרות מצלמות פרטיות הוסרו – בעיריית לוד חושדים ששימשו למעקב אחר המרחב הציבורי תושב ב"ש הגיע לסופר-פארם עם שקית אטומה – ונאשם בגניבת בשמים בשווי 2,377 שקל הפך את השולחן ואיים: בן 53 מבאר שבע נאשם בתקיפת רופא "אני שורף לך את הבית": כתב אישום נגד תושב אילת בעקבות איומים על אמו תושב לקיה תובע מעיריית באר שבע כמעט 30 אלף שקל – זו הסיבה בן 45 מב"ש מואשם שהכה את האקסית בזמן שהוא שיכור קריית מלאכי: תחת צו פיקוח – יצר קשר עם קטינות, גלש באתרי פורנו ונאשם גם בשיבוש הליכים

ח”כ לימור סון הר-מלך למפכ”ל: “לאבטח מיידית את הראשון לציון״

האירוע המזעזע כלל, לפי הדיווחים, לא רק את ההצתה אלא גם ריסוס כתובות נאצה וצלבי קרס בסמוך למקום. “כשהעולם סוער באנטישמיות במסווה של ‘ביקורת על המלחמה בעזה’, דווקא מדינת ישראל חייבת להיות אור לגויים ולפעול ביד קשה נגד תופעות בזויות כאלה,” כתבה ח”כ סון הר-מלך.

בעקבות הצתת בית הכנסת “אור חביב” בשכונת סנהדריה בירושלים, המשמש את הראשון לציון והרב הראשי לישראל לשעבר, מרן הרב יצחק יוסף שליט״א – פנתה הבוקר (ראשון) חברת הכנסת לימור סון הר-מלך למפכ”ל המשטרה, רב-ניצב דני לוי, בדרישה לאבטח באופן מיידי את הרב.

האירוע המזעזע כלל, לפי הדיווחים, לא רק את ההצתה אלא גם ריסוס כתובות נאצה וצלבי קרס בסמוך למקום. “כשהעולם סוער באנטישמיות במסווה של ‘ביקורת על המלחמה בעזה’, דווקא מדינת ישראל חייבת להיות אור לגויים ולפעול ביד קשה נגד תופעות בזויות כאלה,” כתבה ח”כ סון הר-מלך.

לדבריה, ״מעבר להעמדת המצית לדין, ישנה חובה על המדינה להבטיח את שלומו וביטחונו של מרן הרב יצחק יוסף, שחס וחלילה לא תיפול שערה משערות ראשו הקדוש”.

במכתב למפכ”ל ביקשה ח”כ סון הר-מלך לאבטח את הרב באופן מיידי עד לבירור נסיבות ההצתה: “בנסיבות חמורות אלה, חובה עלינו לדאוג לאבטחה מידית של הרב״.

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן