עו"ד אורן אבלה ורעייתו יעל אירחו מאות משתתפים להדלקת נר שלישי של חנוכה, מלא שמחה אור ואהבה חברים לקוחות קולגות ומשפחה שרו לצלילי אקורדיון שירי חג ונהנו מדוכני מזון טעימים במיוחד.
בלטו בנוכחותם: שר החקלאות עודד פור, ראש מועצת מזכרת בתיה – גבי גאון, יו"ר האופוזיציה ברחובות – מתן דיל, יו"ר האופוזיציה בקריית גת – עו"ד יקיר שינדלר, עו"ד אפי נוה, עו"ד עמית בכר יו"ר מחוז תל אביב בלשכת עורכי הדין ונציגי ציבור רבים.
רגע מיוחד היה הדלקת הנר המסורתית אשר הודלק הנר כל פעם על ידי אורח אחר. עו"ד אורן אבלה שאירח את המפגש המיוחד אמר למשתתפים: "תודה רבה שהארתם את ביתנו. נמשיך במסורת גם בשנים הבאות. שנדע כולנו אור ושמחה". אגב, לשאלה האם אבלה מתכונן למערכת הבחירות הקרובה, לא קיבלנו תשובה. ימים יגידו.

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










