מבזקים
מהפכת ענק בדרום: אלפי יחידות דיור חדשות, מלונאות ומסחר יוקמו בירוחם ובדימונה בתי הספר "שיזף" ו"אהוד מנור" קטפו את אליפויות הקט-רגל של אור יהודה תסדר את הבלורית הג'ינג'ית ותכריע: הזיגזג הבלתי נסבל של דונלד טראמפ משגע את המזרח התיכון “לא דור הטיקטוק”: בכירי הביטחון הצדיעו לדור הלוחמים החדש בנתניה בדרך לפרס הארצי? גבעתיים הציגה את האקוסיסטם החינוכי שלה ירושלים בראש: אלפי דוחות לנהגים שלא חגרו חגורת בטיחות ירושלים פותחת רישום לקייטנות החופש הגדול: כל המידע בכתבה “לא ויתרו על ירושלים”: אור יהודה הצדיעה לנספי סודן 40 מיליון שקל ישדרגו את רחובות רמת בית שמש א׳ לוד: 6 שנות מאסר לשב״ח שדרס חייל בכניסה לצריפין פתח תקווה נערכת למשחק הערב: מאות שוטרים סביב המושבה “הקלפי מחכה לביבי”: מפגינים הציבו קלפי ענק מחוץ לבית המשפט בתל אביב אזהרת צה״ל ביהודה ושומרון: “לא נוכל להגן בזמן על כל יישוב חדש” שלושה נעצרו – ובדירה באשדוד חיכתה כמות חריגה של סמים לא רק מנופים ומכולות: נמל אשדוד מצדיע לאנשים שמאחוריו “בשבע, שבע ועשרים”: ירושלים משמרת את בית הספר לשוטרים קריית מלאכי ממשיכה לחגוג: פסטיבל המים עובר לפארק העירוני בלב תל אביב: ילדה בת 11 במצב אנוש ותשעה פצועים לאחר שאוטובוס התרסק אל תוך עץ והולכי רגל ברחוב דיזנגוף קטמין בארון בחדר השינה: בן 21 מאשדוד מואשם בגין החזקת סם שלא לצריכה עצמית גל פריצות באילת: גנב מקרן ממלון, טיפס לגג העירייה וניסה לפרק מזגן – ואז גם איים על שוטרת

חשד לפגיעה בבית כנסת: מפוקח עבירות מין נעצר – והפר תנאים

לפי החשד ניצל קטין בשירותים לאחר שרכש את אמונו — כתב אישום צפוי בימים הקרובים

בשירותים של בית הכנסת: מפוקח שהפר תנאיו, נעצר על ידי בלשי תחנת מודיעין עילית של מרחב שומרון לחקירה. לאחר שזו הושלמה תוך שהוארך מעצרו, היום יוגש נגדו כתב אישום על ידי הפרקליטות.

לפני שבועות ספורים, דיווח תושב מודיעין עילית כי בנו הקטין שגילו מתחת ל-14 שנים, נפגע מינית על ידי אדם חשוד תושב העיר, מפוקח עבירות מין בשנות ה-40 לחייו, במהלך בוקרו של יום שבת, עת שהו החשוד והקורבן בבית הכנסת. מיד עם קבלת הדיווח, החלו חוקרי תחנת מודיעין עילית בחקירת המקרה תוך שנגבתה עדות בפני גורמי מקצוע בשל גילו של הקורבן.

על פי החשד וממצאי החקירה, במהלך אותה שבת- טרם, במהלך ולאחר סיום תפילות הבוקר, פיתח החשוד- מפוקח עבירות מין של יחידת ׳צור׳ של שב"ס, שיח בענייני הלכה עם הקורבן הקטין, כך אט אט רכש את אמונו. בתוך כך ובלהט השיח תוך מטרה ברורה מצד החשוד, גרם החשוד לקטין להיכנס אל חדר השירותים בבית הכנסת, נעל את הדלת והורה לו להתפשט כשהוא נוכח איתו שם.

בין היתר, פרט למעשה הפלילי החמור, הפר החשוד את תנאי הפיקוח של איסור יצירת קשר עם קטינים ואיסור כניסה לבית הכנסת, תנאים והגבלות להם היה מודע היטב.

בתאריך 20.4, במהלך פעילות בלשי מחלק נוער מתחנת מודיעין עילית ובסיוע מפקח יחידת ׳צור׳ שב"ס, אותר ונעצר החשוד לחקירת המשטרה. מעצרו הוארך לבקשת חוקרי מחלק משפחה מעת לעת ובמהלך ימי חקירתו, גובשו ראיות, עדויות וממצאים בהקשר למעשיו.

לאחר שגובשה תשתית ראייתית, הוגשה בימים האחרונים הצהרת תובע מטעם פרקליטות מחוז מרכז על הכוונה להגיש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים, ומעצרו של החשוד הוארך בבית המשפט עד לתאריך 3.5.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן