כוחות הביטחון וההצלה הוזעקו היום (חמישי) לאזור הסמוך ליישוב אלון מורה שבשומרון בעקבות חשד לפיגוע דקירה.
ממד"א נמסר כי בשעה 11:36 התקבל דיווח על גבר שנדקר סמוך לחווה בגזרת שכם. חובשים ופראמדיקים של מד"א, יחד עם כוח רפואה של צה"ל, מעניקים טיפול רפואי לגבר בן 51 שנפצע באורח קשה ופינו אותו להמשך טיפול בבית החולים. עוד נמסר ממד"א כי בזירה נמצאים שני פלסטינים מנוטרלים.
דובר צה"ל אישר כי התקבל דיווח על אירוע דקירה במרחב היישוב אלון מורה שבחטיבת שומרון, וציין כי פרטי האירוע נמצאים בבדיקה.
על פי תחקיר ראשוני שפורסם על ידי גורמי ביטחון, האזרח שנפצע הגיע למקום יחד עם אזרחים נוספים כדי לסייע בכיבוי שריפה שפרצה באזור, כאשר במהלך הפעילות הותקף ונדקר. עוד נמסר כי שני החשודים נוטרלו וכי הוטל כתר על הכפר בית פוריכ. בצה"ל טרם פרסמו הודעה רשמית המאשרת את מלוא פרטי התחקיר.
כוחות מחוז ש"י החלו באיסוף ממצאים ובחקירת אירוע סמוך ליישוב איתמר בשומרון, במהלכו נדקר אזרח ישראלי על ידי שני מחבלים בפלג גופו העליון, בעת שפעל לכיבוי שריפה שכפי הנראה הוצתה שם. מפקד מחוז ש"י, ניצב משה פינצ'י, עושה דרכו כעת לזירה.
במערכת הביטחון ממשיכים לחקור את נסיבות האירוע.
◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












