שעות אחדות לאחר שפורסם כי התחזה לרופא שיניים והעניק טיפולים במשך שנים – שם ראול פרוים קץ לחייו, בביתו, ימים ספורים לאחר שנעצר, נחקר ושוחרר בתנאים מגבילים. היום (ראשון) הוא יובא למנוחות בבית העלמין בראשון לציון.

כזכור, האירוע החל לאחר תלונה שהוגשה במשטרת ישראל, בה נפתחה חקירה כנגד התושב מרחובות, לאחר שהתגלה כי טיפל במטופלים ללא רישיון לעסוק ברפואת שיניים. המשטרה שערכה חיפוש במרפאה, תפסה ממצאים שונים, חומרי הרדמה וציוד רפואי. החשוד נחקר בתחנת המשטרה ברחובות, בסיומה שוחרר למעצר בית בן חמישה ימים. החשוד, שלא יכל לשאת את העליהום התקשורתי שנעשה כלפיו החליט להתאבד בביתו. כתוצאה מהאירוע הטראגי, סערה גדולה התחוללה ברשתות החברתיות ממכרים רבים שהכירו את התושב שסירבו להאמין לידיעה הקשה, והחלו לחשוף פרטים אישיים על המנוח ומועד ההלוויה.
תושבת נוספת, שהכירה מקרוב את המנוח וחשפה את שמו: "וואו, ראול, אין לי מילים. אחד האנשים הכי שמחים שהכרתי בחיי!. לב זהב ונשמה גדולה, לא משנה מה יגידו אנשים עלייך, הייתה לך נשמה מיוחדת".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








