מבזקים
המשטרה בהודעה חריגה: עזרו לנו לאתר אם החשודה בחטיפת ילדיה באזור ירושלים יבנה: בני הנוער יעלו על כיסאות גלגלים ויתנסו בכדורסל הפראלימפי מפקד המכללה לביטחון לאומי לשעבר אביעזר יערי הלך לעולמו בגיל 96 תאונה בכביש 471: שבעה כלי רכב התנגשו, בן 30 נפצע בינוני רחובות: רחוב פינס ייסגר לתנועה – אלה השינויים הצפויים מכבי תל אביב וענקית הטכנולוגיה Zoho חתמו על הסכם חסות לשלוש שנים משרד התחבורה בוחן הרחבת שינוע המטענים ברכבת מנמל אשדוד כתב אישום: גבו אלפי שקלים דמי חסות מקיוסק בבאר שבע ואיימו לשרוף את העסק פינוי בינוי ברחובות יוצא לדרך: 100 דירות ייהרסו ו – 375 חדשות ייבנו שלושה תוארי אליפות ישראל לנבחרת הטמבלינג של אשקלון פארק מים חדש ייפתח בארנה ירושלים: מגלשות בגובה 15 מטר וכרטיסים ב – 99 שקל משאית התהפכה בכביש 1 סמוך לשער הגיא; נערה בת 17 נפצעה באורח בינוני חדש: כך תוכלו למנוע העברת בעלות על הרכב ללא ידיעתכם מעגל תנועה חדש במודיעין: רחוב תרשיש ייחסם לכעשרה ימים "באור פניהם נהלך": חניכי בני עקיבא במודיעין הנציחו את בוגרי הסניף שנפלו באמצעות חודש של עשייה והתנדבות שבע משפחות ראשונות נכנסו לדירות שרכשה קק"ל בערד במסגרת תוכנית לעידוד ההתיישבות בנגב מודיעין חוגגת 30: פסטיבל יין, עדן בן זקן וחסימות כבישים – כל מה שצריך לדעת כתב אישום: השתלטו על דירות ברמלה באמצעות איומים, אלימות ומרמה במיליוני שקלים שלושה קטינים עוכבו בחשד לוונדליזם בפארק במודיעין; העירייה: נפעל לתבוע את הוריהם על הנזק שביתת אזהרה בחברת "תנופה": מאות נהגים הפסיקו את העבודה, קווים בשומרון ובפרוזדור ירושלים נפגעו

יבנה: בני הנוער יעלו על כיסאות גלגלים ויתנסו בכדורסל הפראלימפי

פעילות מיוחדת לבני ובנות הנוער ביבנה תשלב השבוע ספורט, השראה והתנסות יוצאת דופן, במסגרתה יוכלו המשתתפים להתנסות בכדורסל בכיסאות גלגלים ולהכיר מקרוב את עולם הספורט הפראלימפי.

פעילות מיוחדת לבני ובנות הנוער ביבנה תשלב השבוע ספורט, השראה והתנסות יוצאת דופן, במסגרתה יוכלו המשתתפים להתנסות בכדורסל בכיסאות גלגלים ולהכיר מקרוב את עולם הספורט הפראלימפי.

הפעילות, שתתקיים ביום חמישי (30.7), נערכת על ידי מחלקת הנוער בעיריית יבנה בשיתוף מחלקת הספורט, ומיועדת לבני ובנות הנוער העולים לכיתות ז'–י"ב.

במסגרת האירוע יפגשו המשתתפים את כפיר ניימרק, פצוע צה"ל, מאמן, שחקן בליגת העל ושחקן נבחרת ישראל בכדורסל בכיסאות גלגלים. ניימרק ישתף את בני הנוער בסיפורו האישי ובדרך שעבר מאז פציעתו, ויחשוף אותם לעולם הספורט הפראלימפי ולערכים של נחישות, התמדה והתמודדות עם אתגרים.

לאחר המפגש יעלו בני ובנות הנוער על כיסאות ספורט ייעודיים ויתנסו בעצמם במשחק. במהלך הפעילות הם יכירו מקרוב את האתגרים והמיומנויות הנדרשים בענף, לצד ערכים של עבודת צוות, מנהיגות, אחריות, כבוד הדדי וקבלת האחר.

בעיריית יבנה מציינים כי מטרת הפעילות היא להמחיש לבני הנוער כי ניתן להתמודד עם אתגרים באמצעות התמדה, אמונה עצמית ושיתוף פעולה, וכי הדרך להצלחה אינה תלויה בהיעדר מכשולים אלא ביכולת להתמודד איתם.

הפעילות תתקיים ביום חמישי, 30 ביולי, בשעה 18:00 באולם הספורט של בית הספר נבון. ההשתתפות ללא עלות, והיא מיועדת לבני ובנות נוער העולים לכיתות ז'–י"ב, בהרשמה מראש.


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית יבנה

דילוג לתוכן